بهترین نت برای dota 2 فقط hiweb یا همون novinnet ولی بدترین نت مخابراته وصله ولی به استیم وصل نمیشه و همش میگه آفلاینه
بهترین نت برای dota 2 فقط hiweb یا همون novinnet ولی بدترین نت مخابراته وصله ولی به استیم وصل نمیشه و همش میگه آفلاینه
اتفاقا من میخواستم راجع به این ISP بیشتر بدونم، شما از این استفاده میکنی؟ اگه آره تو کدوم شهر؟ چه تعرفه ای(سرعت/حجم)؟ میشه با speedtest.net یه تست بگیری لینکشو بگذاری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حرف شما منطقی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا هیچ کس نمیتونه بگه چه نتی خوبه
بنده مخابرات 128 دارم با حجم محدود و با پینگ 130 الی 140 بازی میکنم فقط تو این مدت انتخابات پینگ درسته ولی لگه که مشکل مشخصه از کجاست
من هم مخابرات دارم هم نوین نت
پینگ مخابرات 150 ولی پینگ نوین نت 200
ولی با مخابرات استیمم همیشه no connection هست و عملا هیچ کاری نمیشه کرد ولی نوین نت هیچ مشکلی ندارم و راخت میشه بازی کرد بدون لگ
اقا من ۵۱۲ پارس انلاین دارم پینگم یه ذره بالا ه . کاری میشه کرد که بیاد پایین تر ؟:smile10:
از این تاپیک استفاده کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WTFast نرم ازار کاهش پینگ
__Se_V_eN__ (07-01-2013)
1% هم تاثیر ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب این هر ۲۰ دقیقه دی سی میشه . این دوستمون هم که میگه تاثیر نداره ... :smile21:
من رفیقام هم ۵۱۲ پارس انلاین دارن ولی پینگاشون ۱۰۰ -۱۵۰ ه .من پینگم رو +۲۶۰ ه
کاره دیگه ای میشه کرد؟
:smile53:
اول زنگ بزن پشتیبانی کامل مشکلت رو توضیح بده.(بگو برای گیم آنلاین نت رو گرفتی)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر جواب داد که هیچ اگر نه برو شرکت یه شکایت بنویس .
__Se_V_eN__ (07-01-2013)
دوست عزیز اگه پست های قبل رو میخوندید دیگه نیاز به پست الکی نبود ولی من بازم توضیح میدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زنگ بزنید پشتیبانی بگید پروفایلمو رو نواینترلیو 1 مگ(No InterLive) ببندید براتون انجام میدن با این کار پینگتون خیلی وضعیت بهتری نسبت به الان داره البته اینم بگم ممکنه برای همه جواب نده ولی من تا جایی که اطلاع دارم برای 90% جواب داده. امیدوارم برای شما هم انجام بشه.
اگه سوالی بود در خدمتم.
__Se_V_eN__ (07-01-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©