سلام
بعد از مدتی سر و کله زدن با پارس آنلاین که یه روز خوبه یه روز دیگه لگ و تایم اوت و... تصمیم گرفتم نِــــتم رو به صبانت تغییر بدم ،
تعریف صبانت رو زیاد شنیدم ولی اگه کسی تا حالا داشته ممنون میشم نظرشو بگه .
با تشکر
سلام
بعد از مدتی سر و کله زدن با پارس آنلاین که یه روز خوبه یه روز دیگه لگ و تایم اوت و... تصمیم گرفتم نِــــتم رو به صبانت تغییر بدم ،
تعریف صبانت رو زیاد شنیدم ولی اگه کسی تا حالا داشته ممنون میشم نظرشو بگه .
با تشکر
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
حتما در این مورد پرس و جو کنید و از دوستاتون بپرسید راضین یه نه و حتما اکانت تست رو امتحان کنید چون دزد زیاد شده ...... در ضمن ، اگه از وایمکس استفاده میکنید هرگز سرویس کاهش پینگ نخرید چون اثری نداره رو وایمکس .......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
صبا نت تو منقطه ما نیست اگر بود 100 % می گرفتم ، اگر تک پورت گیرت بیاد حرف ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (07-05-2014)
جایی بجز goodping.ir میشناسید برای پایین آوردن پینگ؟؟؟
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
توی یکی از پیج ها گفته بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Pars online افتضاحه
من خودم الان نت مخابرات 2مگ دارم عالیه واقعا
WardeN (07-06-2014)
مخابرات هم اکثرا خوبه هر چند بعضی وقت ها پینگش میره بالا ولی مشکل مخابرات اینه که ترافیکش گرون تموم میشه و نامحدودشم مطمئن نیستم خوب باشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
کرج نت مخابرات 1مگ نامحدود ، به مدت 5 روز گوگل رو باز نمیکرد ، منطقه به منطقه داره ، یه پیشنهاد دارم ، بگرد گیم نت اطرافت رو پیدا کن و از اونجا بپرس 100 % نت های مختلفی تست کردن تا بازی بدون لگ داشته باشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (07-06-2014)
آره فکر خوبیه حتما می پرسم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی راهی داره برای پایین امدن پینگ/؟؟؟
سرویس کاهش پینگ نمیخوام .
7 ماه پینگم تو بازی 150 بود 3 هفته هست شده 360 -400. به مخابرات هم زنگ میزنم میگه اگه مشکل دانلود ندارید و اینترنت وصله پس به ماربطی نداره
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
فک نکنم راهی داشته باشه |: پینگ منم 130 بود ! 512 بود کردم 2 شد 450 :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید بسازیم و بسوزیم...
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©