پوریا عذاب بده اشکال نداره ، اینو گذاشتی واسه چی اخه
پوریا عذاب بده اشکال نداره ، اینو گذاشتی واسه چی اخه
برای مشخص کردن تفاوت زیر ساخت های ارتباطی 2 کشور :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اصلا متوجه قیمت نجومی این سرویس های کاهش پینگ مخصوصا god ping نمی شم. الان n تا سایت هستند vps نا محدود ایران می دن با پورت بالا تهش 100 تومن ماهانه. یعنی 100 ترابایت 100 تومن ميشه100 نفر همزمان استفاده کنند اگه هر کی ده مگ مصرف کنه. مگه کانفیگ ibsng اینقدر سخته که هر گیگ رو اینقدر می دن؟ یه 10 نفر جمع شید ماهی 10 تومن هم بدید خودم هم کانفیگ می کنم سرور رو با حجم نا محدود. کسی بود پ. خ بزاره
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
کسی که vps بگیره خیلی کارهای دیگه هم کنارش میتونه انجام بده
دروغ که نمی گی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Vps ایران فقط به درد مبزبانی وب و ارتباط راه دور می خوره
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
Mohammad_ai69 (11-12-2014)
جلل خالق مخابرات این حرفا :[This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من قبلا که گارنا بودم مخابرات داشتم سرور ایرانی لگ میداد
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
vps سرور کانادا سراق داری واسه back tr**k می خوام مطمئن باشه با امنیت بالا
ویرایش توسط Persian Leopard : 11-12-2014 در ساعت 10:09 PM
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
بک ترک Version اصل اصلا رو Vps بالا نمیاد.2-بک ترک الان 1 سال از هک رفته کنار بجاش میتونی سیستم عامل جدید Linux بگیری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یخورده شناساییش راحت تر شده ولی واسه کارهای عادی میشه استفاده کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Persian Leopard : 11-12-2014 در ساعت 10:23 PM
بحس شناسایی نیست منظورم قابلیت بود.البته باید با زبان Linux اشنایی داشته باشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک مقاله خوندم تو سایت آشیانه نوشته بود پلیس فتا دیگه راحت میتونه back track 5 رو ردش رو بزنه ولی من بیشتر از wpa2 attacking جلوتر نمیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©