ممنون دیلی و لگ که ندارم معمّلا ولی فک میکنم یکم عکس تلعمل هام از بقیه یاواش تره تو بازی بازم ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون دیلی و لگ که ندارم معمّلا ولی فک میکنم یکم عکس تلعمل هام از بقیه یاواش تره تو بازی بازم ممنونThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهترین راه اینکه بری چندتا گیم نت پیدا کنی و ازشون بپرسی از چه isp نت گرفتن و ایا راضی هستن اگر نیست چی خوبه ، معمولا گیم نتی ها میدونن
سلام بچه ها
ما داریم تو شهرمون نقل مکان میکنیم و اون منطقه ایی ک میخوایم بریم فقط اسیا تک ساپورت میکنه
حالا خواستم بگم کسی اسیا تک داره؟؟ یا میدونید پینگش چنده؟ واسه دوتا 2 خوبه؟ یا ب فنا رفتم؟
ما تو شمال با اندیشه سبز خزر همسان میشیم دی:
البرز که اصن لشه!
اندیشه باز خوبه 256 نامحدودش الآن سرعتم تا 120 میره میاد پایین کم کمش 30 هست
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Aghayoon soaaal plz fast javaab
صبانت شبانه رایگانش چنده؟ فیری ه ؟
iهمه شرکت ها دانلود رایگان شبانه رو حذف کردند از جمله صبانتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اقا شوخی میکنی ؟؟؟ پارس انلاینم برداشته؟ پس بگو من چرا حجم من کم شده. اخه من 10gb دیشب دانلود کردم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پارس انلاین حذف نکرده حجم شبانه رو.به 1/3 تغییر داده به طوری که شما مثلا 3 گیگ دانلود میکنی 1 گیگ از حجم اصلیت میپره.
تازه این برا کاربرانی هست که نت شون رو از یه تاریخ معین تمدید کردن.کسانی که قبلش تمدید کردن دانلود شبانه هنوز رایگان هست . از جمله خودم ولی دفعه بعد که تمدید کنم دیگه کارم تمومه (:
ویرایش توسط UnHoLy666 : 12-12-2014 در ساعت 11:41 PM
فقط مخابرات گیلان حذف نکرده من هنوز شبانه رو دارم البته کلی سختی کشیدم :/This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
یه خبر شنیدم حالا نمیدونم چقدر درست باشه
گفته شده اینده به کاربران اینترنت در ایران سرعت بسیار بالا خواهند داد و فیلتری وجود نخواهد داشت به جز چیزاهای امنیتی کشور
اما بابت هر کاربر یک کد مخصوص وجود خواهد داشت که از زمانی که وارد نت میشین مشخص میشه کجا میرید و چه مقدار مصرف کردین و .....
رهی (12-14-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©