عجب پینگی خوش به حالت واقعا.
عجب پینگی خوش به حالت واقعا.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بعد از اجرای بازی Local Area Connection یک بار قطع و وصل کن درست میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اون دقیقا کجاست؟
کی های وب داره اینجا؟سرعتش چطوریه؟قطعیش چطور؟
The enemy of my enemy is my Friend
من ئاشتک پینگم زیر 200 نمیومد (: زنگ میزدم ساپورت میگفت زیر 500 ما کاری انجام نمیدیم.الان پارس انلاین واقعا راضیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سرعت چند بودش؟256؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از آرمانت استفاده میکنم،ای بد نیست ولی پینگش بعضی وقتها تا 170 میاد که واقعا عجیب.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
شما به این نگاه نکن که میگن کدوم شرکت خوبه .با توجه به شهری که زندگی میکنی ببین کدوم شرکت بهتره.مثلا من که تهرانم با پارس انلاین اکثر اوقات پینگم زیر 100 هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من مخابرات 1 مگ دارم 1سال دادم 27تومن پینگش هم از 150 بالاتر نمیره ولی تایم رایگان نداره... دنبال یه نتیم که هم پینگش خوب باشه هم تایم رایگان داشته باشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©