خب نژاد پرستی و فحش تو دوتا2 قابل قبول نیست، چه روس باشی، چه اون روس باشه
راستی اینترنتت چطوره ؟
من که مجبورم همش سرویس کاهش پینگ بگیرم
خب نژاد پرستی و فحش تو دوتا2 قابل قبول نیست، چه روس باشی، چه اون روس باشه
راستی اینترنتت چطوره ؟
من که مجبورم همش سرویس کاهش پینگ بگیرم
نژاد پرستی فقط در رابطه با انسان ها هست نه حیوانات.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نت من مخابراته از 2 شب تا 10 صبح فقط میشه بازی کرد با پینگ 250
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من اپ کردم ولی بازم وقتی وایرلس روشنه مشکل قطع و وصلی افتضاح دارم به حدی که تا نیم ساعت اینترنت هی وصل میشد دوثانیه بعد قطع میشد دوباره گرفتم وایرلس رو خاموش کردم اوکی شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم مخابرات از طریق این نویز میندازه
یه بار تو زندگیت حتماً برو روسیه، بعدشم فرصت کردی برو هند یا عراق
الان دیگه از broad band استفاده میشه تو بیشتر دنیا که تو کشور خودت پینگ مکس 10 میده
ADSL2+ ماله 15 سال پیش اینا باید باشه من دوستم تعریف می کرد برام درباره adsl مثل یه خاطره بود براش
مثلا آره شما یادتون نیست یه زمانی adsl بود
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
با سلام خدمت همه دوستان ببخشید میخواستم بدونم آیا با سرعت دانلود30 کیلوبایت میشه بازی آنلاین call of dyty 6 و dota2 بدون لگ انجام داد؟!
پینگم با آیپی دوتا2 130-150 هستش
من میخواستم 128 نامحدود پارس آنلاین آبادان بگیرم
با تشکر
امکانش کم هست با این سرعت بشه بدون لگ بازی کرد ولی پینگت وقتی این هست یعنی میشه .130 خیلی خوبه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یعنی اگه پینگ 150باشه و سرعت دانلودم 30 بدون لگ میشه دوتا2 بازی کرد آره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم دقیق ولی با این پینگ آره میشه بدون لگ بازی کرد.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ببخشید اینقدر مزاحم میشم با سرعت دانلود 30و پینگ200 میشه بدون لگ دوتا2 بازی کرد؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©