نه خواهش/ والا با پینگ 200 میشه مثل من. باید کاهش پینگ بخری تا خوب بشه . چون اینطوری زیاد خوب نیست.
نه خواهش/ والا با پینگ 200 میشه مثل من. باید کاهش پینگ بخری تا خوب بشه . چون اینطوری زیاد خوب نیست.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
سرعت زیر 60 تو جاهای شلوغ خیلی لگ میزنه مخصوصا جنگهای 5vs5
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
یعنی تو جاهای خلوت یعنی فایتهای 4v4مشکلی از نظر لگ نداره درسته ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون من میخوام 128 نامحدود پارس آنلاین بگیرم پینگش خیلی خوبه 130-150 تو بازی دوتا2 و اولش سرویس 128 نامحدود پارس آنلاین سرعت 300-400 بعد از دانلود کردن 8گیگ میشه 30 برای دوتا2 بدون لگ میشه پلی کرد؟!
این پینگ بدون فعال کردن سرویس گیم پارس آنلاینه
یکمی بستگی داره به کشور و هدف از ارائه سرویسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معمولاً جاهایی که adsl براشون خاطرست، سرویس تلفن و اینترنت و تلوزیون باهم هستش و خب ایران رسماً نیازی به اینکار نداره چون هیچ محتوایی برای پخش نداره
ATER (07-15-2015)
با سلام خدمت همه دوستان ببخشید میخواستم بدونم آیا با سرعت دانلود30 کیلوبایت میشه بازی آنلاین call of dyty 6 و dota2 بدون لگ انجام داد؟!
پینگ همسایه که 128 نامحدود داره با آیپی دوتا2 130-150 هستش
من میخواستم 128 نامحدود پارس آنلاین آبادان بگیرم.چون اول استفاده از این سرویس سرعت 300-400 هستش و بعد از 8گیگ دانلود میشه 30
با تشکر
والا من سرعت دانلودم 60 هست توی درگیری های شلوغ لگ میزنم و یهو پینگم 100 تا میره بالا با 30 تا دیگه بعید میدونم بشه بازی کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
با تشکر ولی من فکر نکنم بازی آنلاین به سرعت دانلود زیاد ربطی داشته باشه همش به پینگ پکت لاس نداشتن ربط دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به نظرتون با فعال کردن سرویس گیم پارس آنلاین کارم اوکی نمیشه که مشکل نداشته باشم تو بازی؟؟؟!
سلام
میخواستم بدونم بهترین ISp واسه دوتا 2 تو تهران چیه ؟کسانی که تهرانن نظر بدن لطفا.
من خودم 1mb نامحدودمخابرات ام پینگ با سرور EU WEST خوب نیست( 200)
مجبورم کاهش پینگ بگیرم مه اینطوری با هزینه نت ماهی 65تومن میشه .
با این هزینه یا کمتر میشه نتی گرفت که پینگ حدود 120 بده بدون کاهش پینگ؟؟؟؟؟؟؟
کلا تو تهران بهترین ISp واسه دوتا 2 چیه؟
لول اینترنت مخابرات پینگت 200 ؟؟!؟!؟!؟ تازه اوننم نا محدود
منم تهراننم نتم 10مگ آسیاتک گینگ رو 300-350 هست تازه محدوده به مانده که برای 20گیگ ماهانه 78تومان میدم کلی هم هزینه کاهش پینگ میشه
بخاطر پول حجم تا 5 صبح بیدار میشینم که چیزایی که دانلود میکنم حجمم زود تموم نشده تقریبا هم هر 3 روز یک دست دوتا بازی میکنم :/
دفعه قبل که شاتل داشتم عوض کردم 1 ماه طول کشید آسایتک ام وصل شد دیگه حال ندارم دوباره iSp عوض کنم :/
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
unicorn (08-02-2015)
با همین پول 2 mg مخابرات بگیر ok میشه صد در صد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©