cod6 میشه ولی dota 2 اصلا نمیشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
cod6 میشه ولی dota 2 اصلا نمیشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پول باشه از این نتها هم میشه گرفت
این نت یک مگ جاییه که کار میکنم که چندین نفر هم دارن ازش استفاده میکنن با این حال پینگ خوبی میده
ویرایش توسط unicorn : 08-03-2015 در ساعت 11:24 AM
Russia 49??!?!?
WTF
من با کاهش پینگ 120 بهترین حالت
ISP جایی که کار میکنی چیه؟
این نت من از لحاظ سرعت میگن دیگه بالا تر تو ایران نداریم ولی خیلی داغونه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
دلیلش پهنای باندشه و اختصاصی هستش برا ما رو 10-12 نفر تقسیم میشه . برای همه ارگان ها وشرکت ها اینجوریه . خود ما هم خرج کنیم ماهی 400-500 تومان همین میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیروز لینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک مگابایت dedicate هست و دلیل اصلیش اینکه ماهواره ایه نه ADSL، ( روسیه رو ولش سرور آمریکای جنوبی پینگ 150 میده!!!.)
البته ADSL خونه من هم با کاهش پینگ 90تا 110میده
لینک دانلود برنامه که پینگ میگیره بذار اگه میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
پینگ ۴۹ با پینگ ۱۲۰ هیچ فرقی نداره مگر اینکه صدم ثانیه براتون خیلی مهم باشه که خود من ب شخصه ب ندرت برام پیش میاد مگر اینکه puck یا tinker باشم ک اونام ۳ ماهی هست بازی نکردم.
غافل از اینکه پینگ من همیشه حوالی ۱۰۰ تا ۱۵۰ میچرخه و اگر بد باشه با کاهش پینگ میاد رو ۱۲۰ ۱۳۰ اینطورا تو این حالت هم هر حرکتی که اسمش رو دمو بزارید زدم تازه ترینش هم پری روز رنک با wr بود دیگه حرکت نمیشد نزده باشم...
راستی من 'پ' کیبوردم رو پیدا کردم مرد میخوام مثل خودم با کیبورد بدون لیبل فارسی, فارسی تایپ کنه
الکی حسرت پینگ مردم رو نخورید اما در هر صورت اون آقا هم پرچمش بالاست با اون نتی که داره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
مسئله اینکه وقتی پینگ اون قد پایینه شما مجبور نیستی بری تو سرور روسها(russia/ west eu /eu east) میتونی بری us west یا us east (که با این نتهای معمولی نمیشه رفت مگر با پینگ بالا) یا هر جایی که
دوست داری بازی کنی. ستینگ network ام میشه بزاری روی high و اینکه وقتی پینگ میره بالا انگار سنگ به پای هیرو بستن
دیگه smooth حرکت نمیکنه هیرو و بعضی اسپلها دیدنش مشکل میشه(بارها شده مثلا arrow میرانا اصلا دیده نشده).
در کل خیلی فرقشه
ویرایش توسط unicorn : 08-04-2015 در ساعت 12:44 PM
برین حال کنید ، درد اینکه نت من با کاهش پینگ هم به 150 نمیرسه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©