مشکل کاربرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (08-04-2015)
منظورتون رو متوجه نشدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پینگ من 220 هست توی اورپا ولی هر 20 ثانیه یه لگ بد میده.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این کلمه رو انداحتی دهن ما حسین اون روز یکی از بچه ها اومده میگه نمیدونم چرا اینستام از این تعداد فالوور و فالووینگ بالاتر نمیره بهش گفتم مشکل کاربره!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بد بخت ۲ ساعت هنگ بود من چی میگم...خدا خفت نکنه خخخ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
پینگ من 120دقیقا واسه منم همین طوره یکی دو هفته است اینطور شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با اینکه هیج تایم اوتی نداده هر چند دقیقه یه لگ خیلی بد میزنه فکر کنم اینو اصطلاحا میگن lag spike
شما با لپ تاپ بازی میکنی؟؟
ویرایش توسط unicorn : 08-04-2015 در ساعت 04:29 PM
من net فعلیم 3g ایرانسل هست . از وقتی هم که ایرانسل 3g راه انداخته دارم استفاده می کنم و همه ی تغییرات بسته های اینترنتش رو شاهد هستم از ارزونش تا گرونش . خیلی برای بازی اذیت نمی کرد ولی جدیدا زیاد قطع میشه . بسته های خوبش هم که برداشته و فعلی ها گرونه ...
دارم کم کم وایمکس مبین نت میگیرم که به نظرم بهتره . اگه کسی توی تهران تجربه ی خوب یا بدی ازش داره لطفا این جا بگه ... ممنون
"I'm the beast of bedtime tales."
مبین نت قیمت ترافیک هاشو دیدی؟ اصلا به صرفه نیست.شما که توی تهرانی همه شرکت ها هم ساپورت میکنند.از یه شرکت خوب بگیر.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلیـــکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مبین نت گیگ 10 هزارتومان برات اب میخوره پینگش هم افتضاحهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پارس انلاین بگیر بگو سرویس پینگش هم برات فعال کنن سرعت 1 مگ یا 2 مگ بگیر راحت بازی کن اگه پول داری پک 100 گیگی بگیر همون اول کلی تخفیف بهت میده
سرویس کاهش پینگ بذاره پینگ اروپا و امریکا چند میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
؟؟؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©