من خرج vps رو نگفتم که خرج نت ایران با هزینه کاهش پینگ که از این سایت ها میگیریم رو گفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خرج vps رو نگفتم که خرج نت ایران با هزینه کاهش پینگ که از این سایت ها میگیریم رو گفتمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
دوستان یه vps در حد 10 نفر با رم و فضای کم ، که البته خوب ج بده ماهانه یا سالانه چقدره ؟
کسی اینترنت مبین نت توی تهران داره پخ بده . کار مهم باهاش دارم . ممنون
"I'm the beast of bedtime tales."
سایت hostdl که ماله آسیا تک است 500 گیگ ماهی 60
می هاست میده ماهی 99 تومن نامحدود 4 نفر بیان با خودم یشیم 5 تا حله پ.خ
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چی شد من درست نفهمیدم کمی واضح تر حرف بزن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
من نامحدود داشتم پینگم تو اروپا 8 بود
به نظر من 500 گیگ کافیه منم میگم hostdl.com چون تو ایران بهترینه پشتیبانی این سایت هیچ جا نداره
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
سلام کجا رو متوجه نشدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر واقعا همچین پینگ هایی میده (زیر 100) سرور اروپا وقتی گرفتید به منم اطلاع بدید یک کانکشن تست بزنم اوکی بود هرچفدر سهم من باشه میدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©