وقتی پینگشون میره زیر 200
وقتی پینگشون میره زیر 200
یک هفتس پینگم 140 شده بدون کوچیک ترین تایم اوتی ولی توی بازی توی هر سروری پکت لاست 60% دارم که از هزار تا لگ بدتره
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
منم همچین مشکلی دارم والا نمیدونم چیه قضیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(اینترنت 512 نامحدود مخابرات)
pishva (03-09-2016)
منم 512 نامحدود مخابرات دارم و این مشکل تو ساعات 2 3 نصفه شب تا 12 ظهر فیکسه ولی ظاهرا خوده مخابرات از این مشکل خبر نداره
من که تو سایتش رفتم گزارش دادم ولی 100% هرچی بیشتر باشه گزارش بهتره پس برید سایتش افت کیفیت سرویسو به طور کامل بنویسید
pishva (03-09-2016)
صبح زود هم یه چک بکن . من صبحا اصلا مشکلی ندارم، تا چند روز پیش هم همش از عصر تا 4 نصف شب پینگ حدودا 100 تا بیشتر میشد و پکت لاس میرفت رو 50% و حتی نمیشد بازی watch کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته چند روزه دیگه شبها هم اینجوری نمیشه ، پینگ 4.2.2.4 هم از 130 امده رو 96 بدون هیچ تایم اوتی . تو بازیم سرور اروپا هم پینگ بین 170 تا 290 (صبح 110 هم میشه ولی شب تا 290 میره) ولی هر دو حالت پکت لاستی نیست و قابل بازی کردنه حتی تو سرور usw.
ویرایش توسط Viper : 03-09-2016 در ساعت 04:56 PM
pishva (03-09-2016)
والا منم نت مخابرات دارم.
پینگ روی 110 و بدون پکت لاست
فیکسه فیکسه
pishva (03-09-2016)
من کرج بودم همین جوری بود نتم پینگ 150 بدون لاست یا تایم اوتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی این تهران خراب شده وضعیت همچیش داغونه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-09-2016)
سلام ممنون از همه اطلاعات خوبی دادین ی مشکلی که من دارم اینه که پینگم 120 تو باز ولی هر دو دقیقه یک بار یک پکت لاست 60% میده که صفحه برای 4 5 ثانیه استاپ میشه و واقعا اعصابم و خورد کرده ... کسی میدونه دلیلش میتون چی باشه ؟ و ی چیزه دیگه که مسیر اینترنت من در بهترین پینگ وقتی tracert رو میگیرم از California آمریکا میگذره !!! اگه تو استیم دانلود رو بذارم رو یکی از سرورای آمریکا بهتر نیست ؟
pishva (03-10-2016)
سلام دست شما نیست مشکل از isp هستش البته امکانش هست با کاهش پینگ مشکل شما تا وقتی که خود ای اس پی پیگیری نکنه ، حل بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-10-2016),returnofjesus (03-10-2016)
سرور دانلود شما ربطی به پینگتون نخواهد داشت .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه شرکت اینترنتتون خوب هست باهاشون تماس بگیرین و مشکل رو در میون بزارین . یه بار هم بگو واست ریست کنن شاید بهتر بشه .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
pishva (03-10-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©