من یه بار ترکیه رفتم اینترنت هتل صد نفر داشتن استفاده میکردن من داشتم 7تا فیلم هر کدوم با سرعت 1mb دانلود می کردم یکی از همراهامونم داشت آنلاین بازی میکرد دیگه اون کشورای دیگه چی میشن دیگه
من یه بار ترکیه رفتم اینترنت هتل صد نفر داشتن استفاده میکردن من داشتم 7تا فیلم هر کدوم با سرعت 1mb دانلود می کردم یکی از همراهامونم داشت آنلاین بازی میکرد دیگه اون کشورای دیگه چی میشن دیگه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
همه جا بهتر از ایران است
حداقل هر کشوری نت داره از نظر اینترنت بهتر از ایران هست.
0.4 مگابیت:smile30:
جالبی اینجاست که خود کشور نت رو به قیمت جهانی میخره بعد با این قیمت و سرعت میده دست مردم:smile6:
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دقیقا سرعتش هم مثل بقیه سرعت های جهانیه (موقع خرید) ولی.....
اونوقت من وسط بازی وقتی کسی عکس 40 کیلوبایتی دان میکنه پینگم واسه 10 ثانیه میره رو800-900..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The enemy of my enemy is my Friend
سرعت اینترنت من
پینگ توی west 140-141-140-141 ، لوس همیشه 0
Lone Star (06-06-2016)
از نظر من اینترت شاتل عالیه من شاتل دارم ماهی 30t میدم سرویسم نامحدود ping 150 هست عالیه گاهی هم به ping 83 میرسه راحت هستی مشکل حجم نداری هرشب دانلود دارم ماهی حدود 138g دانلود دارم نت افت سرعت نداره.
ماهی 130 گیگ دانلود میکنی ؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با این سرعت چطوری اخه من همین سرویسم شب و روز دانلود میکنم چهل گیگ نمیرسه سرعت دانلود چقدره مگه
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
کدوم سرویسش؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
art 1 رو میگن ایشون ماهی سی تومنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
30 تومن گرونه برای یه ماه
حجمی هم بگیری هم پینگ بهتره هم همون قدر دان میده شبا ( من 6 ساله شاتل دارم )
گرچه دقدقه حجم با نامحدود نداری ولی خوب پولشم خوبه
جدیدا پینگش عالی شده شاتل توی دوتا 80 یا فوقش 100 میده
من که اینروزا با 3g میرم گیم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©