سوال ، مشکل ، نظر ، انتقاد و.. خود را در مورد اینترنت و شرکت های سرویس دهی اینترنت در این تاپیک مطرح کنید.
سوال ، مشکل ، نظر ، انتقاد و.. خود را در مورد اینترنت و شرکت های سرویس دهی اینترنت در این تاپیک مطرح کنید.
MasterJoint (10-14-2012)
آقا این حجم دوتا 2 دهن مارو سرویس کرده این ماه فقط 45 تومن تاحالا شارژ کردم(14 گیگ) خیلی بازیش حجم میبره و همش هم آپدیت میده :smile16:
از وقتی با مخابرات آشنا شدم دیگه حاضر نمیشم برای اینترنت پول زیادی بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان 512 دارم که در اصل 4مگابایت وصل کردن
ماهی 16 گیگ
فقط 21هزار تومن
هر گیگ اضافی هم 2500
چیزی که تو ایران زیاده پهنای بانده ولی شرکت ها ....
MasterJoint (10-12-2012),Viper (10-12-2012)
واقعا؟!! اگه اینطوری باشه که عالیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شرکت من آسیا تکه سرعت خوبه ولی قیمت خون پدرشون میگیرن
من وایمکس ایرانسل دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هم پول ارث باباشونا میگیرند هم سرعتش افتضاحه:smile13:
سلام:
یه سوال برام پیش اومد!!یعنی میشه با اینترنت ملی هم دوتا2 رو بازی کرد؟!اگه میشه این اینترنت ملی هم حجمی هست یا نه و کلا یه توضیح بدید لطفا!!
اخه پدر من یکی به شخصه در اومد از بس که ترافیک دادم بالای این دوتا2
بعدم میخواستم ببینم شما واسه بازی کردن دوتا2 از چه سرور هایی استفاده میکنید که بتونید بدون دیلی و لگ بازی کنید!اخه من مجبور شدم با چیز پی ان آلمان وارد بازی بشم و از سرور اروپا استفاده کنم که تازه یکم از دلی تو بازیم کم بشه!
دوست منم وایمکس داره یک فایل 50 kb رو 2 دقیقه میفرستاد بخدا :smile50:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما نیازی به v*-p-n ندارید برای بازی کردن بهترین سرور برای ایران سرور Europe است که لگ و dly نداره و در مورد ترافیک خودم میدونم چی می کشید مجبور شدم نامحدود بگیرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم شاتل هستم نتم تموم شه شبا که فری هست میتونم وصل شم به اینترنت؟
GARENA ID :MASTER.shadow70
Yahoo ID:mashmashalah78@yahoo.com
نمی دونم چقدر از نت سر در می اری ولی نت ملی اینترانت هست یعنی یه شبکه بین ایران هیچ ربطی به اینترنت نداره مثل یه شبکه کافی نت ولی بزرگ تر! پس کلا با هاش حتی سایت های اینترنتی رو هم نمی تونید باز کنید!سلام:
یه سوال برام پیش اومد!!یعنی میشه با اینترنت ملی هم دوتا2 رو بازی کرد؟!اگه میشه این اینترنت ملی هم حجمی هست یا نه و کلا یه توضیح بدید لطفا!!
اخه پدر من یکی به شخصه در اومد از بس که ترافیک دادم بالای این دوتا2
بعدم میخواستم ببینم شما واسه بازی کردن دوتا2 از چه سرور هایی استفاده میکنید که بتونید بدون دیلی و لگ بازی کنید!اخه من مجبور شدم با چیز پی ان آلمان وارد بازی بشم و از سرور اروپا استفاده کنم که تازه یکم از دلی تو بازیم کم بشه!
در مورد سرور هم چرا وی پی ان؟ نیازی نیست فیلتر نیست که من ال سرور گذاشتم البته بجز ریجن روس اونم بخاطر نوب بودن روسا! مشکل نداشتم تا حالا ولی بچه هایی که دیلی داشتن با اروپ مشکلی نداشتن!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©