من یک مشکل دارم
از دیروز عصر تا الان 24 بار در بخش هالووین بازی کردم یک آیتم هم بهم نداده جریان چیه ؟؟؟
فقط نشون میده توی این مپ برنده شدم ولی آیتم نمیده
توی اینونتوری هم چیزی اضافه نشده
من یک مشکل دارم
از دیروز عصر تا الان 24 بار در بخش هالووین بازی کردم یک آیتم هم بهم نداده جریان چیه ؟؟؟
فقط نشون میده توی این مپ برنده شدم ولی آیتم نمیده
توی اینونتوری هم چیزی اضافه نشده
توی reddit یکی کامل توضیح داده، برو بخونشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نکته ای هم بگم، 2 اسانس دیگه هستند ، یکی unusual اه یکی هم shadow
shadow میاد تخم مرغ رو سیاه می کنه، یکیش کافیه برای کامل شدن تخم مرغ، unusual ها هم حلقه می نذازن دورش، تا 3 تا می شه گزاشت توی تخم مرغ
اگه shadow 'گیرتون اومد بی خودی حرومش نکنید، یک تخم مرغ خالی بگیرید توش قرارش بدید، چون همه اسانس ها رو می پرونه
@davidkami
abandon ای
دوستان کلیه این چیز هایی که در رابطه با Greevil Egg میگید در تغییرات ایجاد شده در دوتا 2 به مناسبت عید هالووین وجود دارد لطفا از اسپم بپرهیزید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
لول !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه کی برای Tiny لول 2 نمیگیره ؟!!
بله واسه منم اتفاق افتاده این واسه اینه که بازی ثبت نشده اگه برید تو پروفایل دوتا2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودتون متوجه میشید که ثبت شده یا نه در این صورت اگه واسه ایتم بازی میکنید بهتره یه مدت بازی نکنید تا درست شه
یه دلیل دیگه اینه که ممکنه شما Low priorityشده باشید
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
مطمئنین باید تخم پر شه من فک کنم اگه پر کنی سفید بده اخه قبل پر کردن می شه ترکیب رنگ کرد مثلا تخم سبز می شه بنفش می شه ربط داره حتما
مثلان جه جور ترکیب کنیم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به ما هم یاد بده!
لـــــــــــــــول واقعا !!!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسکیل 2 نداره !!!
ترکیبرنگ دیگه مثلا قرمز ابی می ش بنفش اول از سه تا اسنس تو مرکز بزار بعد اگه یدونه قرمز ابی دیگه بزاری cur بنفش ضعیف بت میده بعد یه قرمز ابی دیگه بزاری لایه سوم پر شه cur بهتر بنفش بهت بده و گرنه پس قضیه رنگی شدن تخم چیه که تهشم سفید میشه نیاز به پر کردن کامل نیس فک کنم!مثلان جه جور ترکیب کنیم؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©