سلام به همه
من يه كاربر تازه وارد هستم
اگه بشه مشكل منو حل كنيد ممنون ميشم
من همه كارهايي رو كه بايد در گارنا انجام بدم رو دادم و و به اين صفحه ميرسم و مثلا بازي call of duty 2 رو انتخاب ميكنم(شكل1)
سلام به همه
من يه كاربر تازه وارد هستم
اگه بشه مشكل منو حل كنيد ممنون ميشم
من همه كارهايي رو كه بايد در گارنا انجام بدم رو دادم و و به اين صفحه ميرسم و مثلا بازي call of duty 2 رو انتخاب ميكنم(شكل1)
سلام
منظورتون رو درست متوجه نشدم...!
یعنی الان شما وقتی بازی Call of رو انتخاب میکنید وارد بازی نمیشه که بخواد لیست روم ها رو نشون بده؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
من وقتي بازي call of رو اتتخاب ميكنم و حتي وارد رومش هم ميشم در پنجره ي روم در پايين صفحه كه كنار كلمه STAR گزينه setting هست توي اون محل نصب رو انتخاب كردم و گزينه apply رو ردم گفت UPDATED و وقتي روي START كليك ميكنم ارور ميده؟؟!!
من کلا CALL OF DUTY رو با گارنا بازی نکردم دردسرش زیاده مثل punk buster ، پچ و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتما cod شما خرابه.
بازي hawx چطور؟من شنيدم با دايريكس ها متفاوت كار ميكنه؟
کلا کال اف رو با گارنا بازی نکنی بهتره تازه کال اف 2 ؟ باو واسه اهده بوقه :دی من mw2 رو انلاین بازی کردم که از خود برنامه old داره راحت بدون دردسر بازی می کنی که راحت می تونی با ایرانیا بازی کنی من که کلی حال کردم.
گزاشتم تو استیمم دارم د . ل می کنم ...
آنلاين بازي كردن تو گارنا در ويندوز XP جواب ميده ؟آخه من چندبار خواستم كانكت شم ميگفت this version do not supported???
ربط داره چه بازی باشه فک نکم کال اف رو اکس پی جواب بده ... ولی رو سون با ایت جواب می ده .
دوست عزیز یک نصیحت کلی میکنم به شما اونم به خاطر اینکه گفتید تازه کار هستید:
سعی کنید چنین بازیهایی رو نسخه اصلش رو تهیه بفرمایید و در استیم بازی کنید. چون علاوه با بازی کردن کنار حرفه ای ها میتوانید در تورنمنت های CoD به صورت رایگان شرکت کنید و تیم دهید + مزایای بیشتر که اگر مایل بودید توضیح خواهم داد.
جایی که هر کسی میاد فقط پول DVD بازی CoD رو میده بعد میاد تو یکی از همین سرور های رایگان بازی میکنه جایی برای پیشرفت نیست مخصوصا گارنا ! (هدر دادن وقت و عمر هست دیگه ما تا تهش رفتیم)
باز تصمیم نهایی به عهده خودتون هست.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
e.e.i.b.d.b (10-28-2012),MasterJoint (10-26-2012),WardeN (10-26-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©