بسیار عالی فقط 3 الی 4 حرکت دیگر مورد نیاز هست
دوستان باز هم همکاری کنند...
بسیار عالی فقط 3 الی 4 حرکت دیگر مورد نیاز هست
دوستان باز هم همکاری کنند...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
id بازی =95898441 hero=HuscaR min=nemidonam bazi az aval 2v5 ke 1 sahne1v5 rampage migiram
min 33
Replay رو به غیر از قسمت DOTA profile از کجا میشه دانلود کرد؟
آیدی بازی : 93496356
نام بازیکن : unlucky 99% ████]
دقیقه بازی : متاسفانه نمیدونم ولی تمام بازی پر حرکت های زیباست
نام هیرو : Razor
تاریخ تقریبی ساخت دمو کی هست؟
از سایت DotaBuffThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در حال حاضر به یک حرکت دیگر نیازمندیم تا ساخت دمو انشالله بعد از اون حرکت دمو ساخته خواهد شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
الان دسترسی به استیم خودم ندارم تا فردا چندتا حرکت خوب با زمان میزارم
Match ID : 80364994
Hero : Prophet
دقیقه ی حرکت بین 20 تا 25 هست فکر کنم 22 اونورا.
DotaBuff Link : https://dotabuff.com/matches/80364994
لاین پایین درگیریه 4 به 5 هست ومن با Prophet برای فان TP میکنم تو بیسشون دونه دونه از درگیری بر میگردن و من Ultra می کنم.
این ریپلی رو برای Top 10 Fails هم فرستادم
FCB (01-10-2013)
ببخشید اشتباهی رخ داده بود من حواسم نبود که محمد جواد 2 تا ریپلی گذاشته و خب نمیشه هر دو را در دمو قرار داد.
لذا به یک حرکت دیگر هم نیازمندیم...(شرمنده)
دوستان برای اینکه ریپلی هاشون ماندگار بشه خودشون اون رو دانلود کرده و مثلا اگر دقیقه 23:35 حرکت صورت میگیرد از 20 ثانیه قبل تر یعنی 23:15 گزینه زیر نوار Timer ریپلی که نوشته Copy to Clipboard رو بزنند و تا 20 ثانیه بعد از حرکت طبق مثال 23:55 را ضبط کنند.
سپاسـ
- جبران خلیل جبران
میشه یک لیست دقیق از اسم کسایی که قرار تو این دمو باشن بدید؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©