سلام.
همین دیگه :ا
یه مسابقات مثه ایران گارنا گروپ جدی برگزار کنید .
سلام.
همین دیگه :ا
یه مسابقات مثه ایران گارنا گروپ جدی برگزار کنید .
Amin-Wanted (11-09-2012)
سلام
مسابقات دوتاباز dAb هست ديگه
هر پنجشنبه برگزار ميشه كه چند گيم هم بچه ها بازي ميكنن ريپلي هاش هم در سايت قرار داده ميشه
Viper (11-09-2012)
سلام
فکر کنم منظورشون مسابقات دوتاست نه دوتا 2
Amin-Wanted (11-09-2012)
فكر نكنم ديگه كسي خيلي دوتا 1 بازي كنه ولي خب ايده ي خوبيه كه يك سري مسابقات دوتا 1 هم داشته باشيم
منظورم دوتا 1 هست هنوز خیلیا دوتا بازی می کنن اگه بشه هر هفته یه دست هم دوتا باشه ( مثلا جمعه ) که هم دوتا و دوتا 2 بازی کنیم .
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمیدونم حرفی که میخوام بگم رو بگم یا نه !
دوست عزیز همونطور که میدونید مسئول مسابقات من هستم...حالا فرض کن من بیام گارنا بخوام مسابقات بزارم...
باید بگم در حالت عادیش من وقتی یاهو یا گارنا حتی Hidden هم هستن نتم حداقل هر 30 دقیقه یکبار قطع میشه ! یعنی باید هی Proxy باز کنم یا ببندم !
قبل از این ایده شما هم قرار بود ما روم ایجاد کنیم که متوجه شدم آیدی هایی که دارای نام SaveH هستند در گارنا نمیتونند ادمین بشند یا هر فعالیت دیگه ای بکنند !
تازگیها هم امکان ساخته شدن اکانت هایی با نام SaveH از طرف GG.Mambet وجود نداره
عکس زیر گویای همه چیز هست:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ajax (11-09-2012),MasterJoint (11-09-2012),Viper (11-09-2012)
تاریخ سیستمت اگه به میلادی تنظیم نباشه هم ارور میده
9/11/2012
سال/ماه/روز
:smile9::smile9:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ظاهرا زیر عکس رو مشاهده نکردید:
One of the fields that you have entered for your profile contains words that have been added to the list of disallowed words by the administrator
خب از کی تا حالا Word به معنی تاریخ شده؟
معمولا کلماتی از قبیل S** و A** اینجور چیزا اجازه ندارن اما Saveh دیگه چرا؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ajax (11-09-2012),MasterJoint (11-09-2012)
خوب کاری نداره یا یه نفر دیگه رو مسول کنید یا یه ایدی دیگه بساز !
این زمانی اتفاق میوفته که شما یک نفر از همشهریهاتون رو بزارید Root Admin بشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا همشهری یا فامیل؟ چون نمیدونم شما دیدید یا نه اما من خیانت های زیادی رو در دنیای رفاقت های اینترنتی مشاهده کردم...
در ضمن همون آیدی که تو عکس بالا هست دارای UID 85 یا 86 میلیون هست یعنی جدیده...
در کل میگم بیخیال گارنا و دوتا 1 بشید چون ما که از گارنا تا تهش رفتیم به حدی که نام SaveH در اونجا Disallow شد. خیلی چیز ها در مورد گارنا هست که بهتون بگم باورتون نمیشه پس بازم میگم بیخیال بشید.
این عکس ها هم نگاه کنید تا متوجه اوضاع بشید:
پنهان کننده: کلیک کنید
ما بر خلاف دوستان دیگمون سرمون رو زیر برف نکردیم و به دنبال چیزی میریم که آینده داشته باشه...
- جبران خلیل جبران
alirezaac (11-09-2012),MasterJoint (11-09-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©