والا تا جایی که من شنیدم اکثر دوتابازها میگن 2 ونگارد فایده نداره شاید هم چیزی که تو میگی باشه پوریا جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شایدم به خاطر این که اثرش کمه میگن 2 تا نبدین
والا تا جایی که من شنیدم اکثر دوتابازها میگن 2 ونگارد فایده نداره شاید هم چیزی که تو میگی باشه پوریا جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شایدم به خاطر این که اثرش کمه میگن 2 تا نبدین
بله به پولی که براش میدن بیشتر اوقات نمی ارزه ولی کار میکنه. برای مثال برای Axe میان 2 تا Stout Shield میبندن میرن پشته تاور کریپ میکشن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر کار نکنه که دیگه 2 تا نمیبندن.
Bane (04-29-2013)
تاثیر کامل داره ! یه عده نوب؟ البته نه این که دوتا 70 درصد جمع شه بشه 140 درصد! یا حتی همینی که دوستمون گفت رو 30 درصد بقیه تاثیر بزاره .هر کدوم بطور جدا گانه 70 درصد بلاک چنس دارن فک کن دو تا حساب تو دوتا بانک مختلف داری که تو هر کدوم 70 درصد ممکنه برنده شی!تاثیر نداره
البته عده ای نوب میان برای اکس 2 ونگارد میبندن که کاملاً غلطه!
Bane (04-29-2013)
وقتی خودت نمی دونی چرا نظر می دی پس ؟
2 ta por man shield ane ?
خود من وقتی اکس بازی میدم 2 تا شیلد میگیرم اما به ونگارد تبدیل نمی کنم چون تا این جا فکر میکردم کار نمیکنه
از این به بعد هم نمیبندم چون پولم رو به دور نمی اندازم
اتفاقا حتی دوتا ونگاردم پول دور ریختن نیس چون به اندازه 2x بهت از قدرتاش میده و مناسبه وقتیه که هیرو های دشمن قوی ان و شما براتون سخته یهو برین ایتمی مثل هارت بخرین! دلیل دوتا خریدن کم بودن قیمت ایتم های مورد نیاز و قوی کردنتونه که بعد بتونید بهتر فارم کنید و قوی شین!
آیتم های دوتا 2 که همشون قرار داده شدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال : این آیتم برای Tidehunter کار نمیکنه ؟!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
چرا نباید کار کنه؟
بلاك دميچ stout shield , poor man's shield و vanguard با اسكيل 2 تايد استك نميشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
معمولا به جاي اين ايتم ها براش hood ميبندن.
♀♠♥ßKß♥♠♀ (11-21-2012)
دقیقا رو 30 % بقیه کار میکنه. این که شما میگی هر کدوم 70% چنسه مختلف داره دقیقا عینه اینه که بگی 140 % چنس داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©