من اکسپت کردم..دستت درد نکنه داداش..فقط ببخشید یه سوال..الان باید چیکار کنم که شروع کنه به دانلود دوتا 2؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اکسپت کردم..دستت درد نکنه داداش..فقط ببخشید یه سوال..الان باید چیکار کنم که شروع کنه به دانلود دوتا 2؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما بیا استیم به من پی ام بده بهت میگمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این دوتا دوستمون هم گیفت گیرشون اومد باز اگر کسی خواست اطلاع بده توی همین تایپیک تا بهش گیفت بدم
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 03-07-2013 در ساعت 12:27 AM
alithi (03-14-2013)
دست این داداشه گلمون درد نکنه خدا خیرش بده دیشب به من گیفت دادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منم دیشب گذاشتم رو دان نصفش رفت امشبم نصفش بره به جمعتون میپیوندم
بازم دستت درد نکنه داداش
سلام داداش نمیدونی چه ذوقی کردم وقتی این تایپیکارو خوندمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خواهش میکنم منم اینوایت کنید
آیدی استیم : alithi
لطفا !!!!
PLZ
ID steam : alithi
Email : alithi@ymail.com
سلام گلم ، امیدوارم همیشه خوشحال باشی . شما ادد شدی توی استیم accept کن و بهم پی ام بده تا بهت گیفت بدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Milad._.R (03-15-2013)
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااای خدای منThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی دادا
خیلی آقایی
سلام داداس لطفا منم اینوایت کن :ایکس
ID:mahdi_a2
YahooID:mahdi_desperados
ممنون
دوست عزیز ایدی شما توی استیم ثبت نشده و موجود نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
mahdi_desperados (03-15-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©