ممنون از لطف شما! ببخشید یه سوال داشتم من توی ایمیل که میرم میزنم میره توی سایت لستیم ولی با idم لوگین نمیشه...چیکار باید بکنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش: ممنون درست شد...خیلی خیلی لطف کردین.
ممنون از لطف شما! ببخشید یه سوال داشتم من توی ایمیل که میرم میزنم میره توی سایت لستیم ولی با idم لوگین نمیشه...چیکار باید بکنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش: ممنون درست شد...خیلی خیلی لطف کردین.
ویرایش توسط ari_gholi : 07-09-2013 در ساعت 06:09 PM
Email نیومد
دوباره فرستادم ، همون موقع هم فرستاده بودم به این ایمیل که داده بودین ، شاید ایمیل اشتباه داده باشن . این رو دادین ( X.EpSilOn@Yahoo.Com )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
X.EpSilOn (07-10-2013)
سلام داداش گلم من نیاز فوری به گیفت دارم خواهش میکنم برام بفرست خیلی ممنون میشم
jafarianali17@yahoo.com
نام:علی
آیدی استیم:ali_invoker
خیلی ممنمون
دوست عزیز،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه به گیفت نیازی نیست . ====>The Beta Is Over
سلام
من خیلی وقته Dota بازی میکنم اما از چند روز پیش که عکس دوتا2 رو دیدم عاشقش شدم !
بی زحمت واسه منم بفرستید
mehdi.kr@gmail.com
دوست عزیز دیگه برای دوتا 2 بازی کردن نیازی به اینوایت نیست و بازی برای همه رایگان شده ،This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط کافیه برنامه استیم رو نصب کنید و از قسمت Store ، دوتا 2 رو سفارش بدین و بعد از چند روز براتون یه ایمیل میاد و میتونید دانلود بازی رو شروع کنید !!
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سلام
ایدی: a.aktimus@chmail.ir
استیم: aktimus_000
ببخشید
در کدوم قسمت store می تونم درخواست گیفت بدم کامل توضیح دهید
Dota 2 رایگان شده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©