ب من هم invite میدید steam=IR_BOLT EMAIL=saeidkhazayi@gmail.com
ب من هم invite میدید steam=IR_BOLT EMAIL=saeidkhazayi@gmail.com
aghayon
sry
havasam nabod emaile idim=tuj1000@yahoo.com
طبق شناختی که از شما دارم شما دارای دوتا 2 هستید به همین ایمیل و یک Gmail به همین نام و با نام کاربری Tuj در گارنا حالا نمیدونم مال خودتون هست یا نه...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لذا شما حق دریافت اینوایت رو ندارید.
------------------------------------------------------------------------------------------
قابل توجه دوستانی که اینوایت ها رو ارسال میکنند متذکر شوم که قبل از ارسال اینوایت حساب کاربری فرد رو بررسی کنند تا از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری شود.
با تشکر
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
aghayon to ro khoda pls be man dota2 bedid dameton garm mer30 be in site
email=saeidkhazayi@gmail.com
aghayon sry emilam saeidkhazayi@gmail.com havas bara man nazashtan
Ir Bolt و Ir Invoker هر دو به Email رو دارن میدن در صورتی که بهشون گفته شده که شما اینوایت دارید. Multi Account برای دزدی؟
شما چرا اینطوری میکنی عزیز من؟ فکر میکنی مردم بلا نسبت خرن؟
بن رو به جون خودت خریدی.
agha mersi ke be man gift dadid dar zemn idi rangi khastid dar khedmatam ty
شما که خدای نکرده نسبتی با اون دو تا _ir بالایی ها نداری ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Viper (12-23-2012)
D: khoda nakone aghayon man faghat begam shoma be man dadid dota2 man ply mikonam moshkeli nist ama dadasham dare mano divone mikone to ro khoda yeki bedid in az man bekane dar zemn age mikhayid mitonam beheton idi rangi gg ham bedam ba tashokor
kasi nabood ye invite be ma bede?
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©