اکانت استیم شما وجود ندارد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اکانت استیم شما وجود ندارد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
AGHA SRY ESHTEB ACCUNTO WARED KARDAM ACOUNT STEAM
ID: 2herock
email yahoo scorpion_evil666
mamnoon
-----------------------------------------------------------
سلام
شما کاربر جدید هستید و میتوانید از نوشته های فینگلیش استفاده کنید. اما بهتر است سعی کنید فارسی بنویسید.
دوست عزیز شما را ادد کردم باید Accept کنید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون اقا عرفان.
دوست عزیز شما در اکانتتان گیفت دوتا 2 دارید نیازی به اینوایت من ندارید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
برای من هم اگه ممکنه invite بفرستید
Steam id: pouriax360
email: chimerafirepd@yahoo.com
اقا خواهشا واسه منم بفرستید خیلی وقته عضو شدم ولی ایمیل واسم نمیاد به هر کیم پی ام می دم می گه 30 -40 تومن بده واست بفرستم بابا به خدا ما هم بعدا گیرمون بیاد می دیم به یه بنده خدای دیگه!
ایدی استیم : BerNaBus لطفا اگه ممکنه از یکی از این راه ها به من پی ام بدید که انلاین شم
ایدی گرنا : bernabus ایدی یاهو : mehdi_mehrad_72 ایمیل : mehdi_mehrad@msn.com ایمیل ایدی استیمم هم همینه شماره تماس : 09191992357
ویرایش توسط bernabus : 12-26-2012 در ساعت 10:15 PM
اینوایت به ایمیل شما ارسال شد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent to chimerafirepd@yahoo.com
اینوایت به ایمیل شما ارسال شد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent to mehdi_mehrad@msn.com
ویرایش توسط WardeN : 12-27-2012 در ساعت 11:23 AM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Ajax (06-02-2013),bernabus (12-27-2012),chimerafire (12-27-2012),Milad._.R (12-27-2012)
سلام میشه منم اینوایات کنین ممنون
niusha3
اینم ایمیلمه cna.cmon@yahoo.com
سلام لطفا منو اینوایت کنید ممنون میشم
steam usser: meka45
email:mortezas_555@yahoo.com
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©