بستگی به استعداد شما داره ولی چون اسکیل بیلد های مختلفی داره حداقل 10 15 دست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بستگی به استعداد شما داره ولی چون اسکیل بیلد های مختلفی داره حداقل 10 15 دست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهتره به جای find match بری تو کریت لابی مد wtf-This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونجا برا خودت بدون کول دان اسکیلاشو بزن تا یه کم تسلط پیدا کنی
بعد برو تو بازی که یاد بگیری کی و کجا بزنی
رپلی های اموزشی رو اگر بروز کنید ممنون میشم
اون ها رو نمیشه دانلود کرد ، اگر مشکل هم از منه ، محبت بکردین لینک بدین دانلود کنم ممنون میشم
تقصیر ما نیست ریپلی ها از دوتا 2 به دلیل قدیمی بودن پاک شدن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 تا ریپلیه جدید قرار گرفت
FCB (05-27-2013),Mohammad_ai69 (05-27-2013)
دستت درد نکنه داداش ، خوب بودن ، اگر بازم داشتی بذار تا لذت ببریم ، ادم وقتی این پلیر های خوبو میبینه دوست داره بیشتر با این هیرو بازی کنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل بازم میگم invoker یک دنیای دیگه داره توی هیروها ! بازی با این هیرو فقط قدرت فکر و خلاقیت پلیر رو طلب میکنه اونوقته که واقعا به قول شما کشتنش کار حضرت فیله
Sharingan (05-27-2013)
سلام ممنون از همه من invoker بازم ولی یه سوال داشتم توی یه فیلم دیدم که بالای سر invoker نوشته u-god این قضیه اش چیه؟
مرسی به نظرم sun strike و tornado از مهم ترین اسپل های این هیرو هستن
Sharingan (07-25-2013)
نگفتید قضیه u-god چیه؟
دوستان من خودم invoker بازی می کنم اما هیچ وقت برای این هیرو hand of midas نمی بندم ممنون میشم اگه کسی بگه hom برا invoker به چه دردی میخوره اخه دیدم تو 4/5 تا بازی برا invoker بستن ولی دلیلشو نمیدونم ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش توسط Ram[T]iN : 08-25-2013 در ساعت 04:34 AM
ZedBaZi 4 eVeR
برای اینکه اینوکر نیاز شدیدی به لول اپ شدن داره و hom بسیار برای این کار مفید هستش
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©