به همه هیرو خودمو زدم جز meepo ، توی خودم رو نمیبینم البته تقصیرم ندارم با این پینگم ، برا پینگ خوبا هستش نه ما
به همه هیرو خودمو زدم جز meepo ، توی خودم رو نمیبینم البته تقصیرم ندارم با این پینگم ، برا پینگ خوبا هستش نه ما
او اسپلای اینووکرو میشه شکلی یاد گرفت اسونتره مثلا شهاب سنگ بخش اعظمش زرده یکمی ته رنگ بنفش داره که میشه اگزورت اگزورت وکس.
لون درویید که بدتره قبلنا برا فان پیک میکردم هرچی دکمه میومد میزدم :d
دوستان این اصطلاحات قلمبه سلمبه برای Invoker به کار میبرید من که تازه واردم هیچی نمیفهمم چه برسه به اونایی که هیچی بلد نیستن شما باید ساده توضیح بدین که ما بفهمیم نه جوری توضیح بدین که بدتر گیج بشیم.
این توضیحاتی که دادین آموزش نیست! آموزش جامع باید باشد.
اصطلاحات قلمبه سلمبه نیستن و به جا هستن , اگه شما متوجه نمیشین میتونین از بقیه بپرسین.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنظر بنده منظور از حضرت فیل <========pudge باشه :d
Sharingan (11-18-2014)
دمت گرم! ولی ناموثا سخته :d
Sharingan (11-18-2014)
امیدوارم که به دردت خورده باشه این آموزشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Soul Keeper (11-18-2014)
سختی این هیرو رو زمانی فهمیدم که توی هر بازی باید یه جور خاص بستگی به pick ها بازی کنی . مثلا team استونر داشت باید به موقع sun - chaos بزنی و اگه team یه هیرو داشت که زمانی نیاز به dmg - speed داشت باید alcarity روش فعال کنی .
ولی به نظرم زیاد بازی کردن با این هیرو و استفاده به موقع از اسکیلاش میتونه بازیکن رو در این هیرو حرفه ای کنه...
"I'm the beast of bedtime tales."
aghanim فقط رو 6 این هیرو تاثیر داره یا به دمیج skill هاش هم اضافه میکنه تاحالا دقت نکردم
فقط CD اسکیل رو میکنه 2 ثانیه و دیگه مانام مصرف نمیکنه واسه invoke کردن...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©