فروخته شد.
یک عدد تیک The Defense 3 به همراه Courier موجود هست .
قیمت پایه 20 هزار تومان !
فروخته شد.
یک عدد تیک The Defense 3 به همراه Courier موجود هست .
قیمت پایه 20 هزار تومان !
تریدم می کنی رم رو نمی خوام فقط پس می خوام؟
با اینکه متوجه نشدم چی گفتی ! ، فقط برای فروش هست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چی رو نفهمیدی؟
i dont need courier "the ramnaught
just need league pass
deal
?
دوست عزیز اون courier اشانتیون هست یعنی روی این بلیط هست مجانی میدن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اولین بازی را که با این بلیط دیدی اخر بازی بهت میده.
WardeN (01-09-2013)
قانون شماره 36 ) تمام کاربران ملزم به نوشتن به صورت فارسی هستند و نوشتن به صورت فینگیلیش یا زبان های دیگر خلاف قوانین میباشد و با کاربر برخورد میشود.(به استثنا گروه کاربری "کاربر جدید")This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
--------------
یک بار ، نه چند بار دیگه اگه متن بالا رو بخونی متوجه میشی که معنی نمیده !تریدم می کنی رم رو نمی خوام فقط پس می خوام؟
باید اینطوری بگی: Courier یا ramnaught رو نمیخوام ، تیکت رو جدا میفروشی ؟
- جواب:
فقط برای فروش هست و قیمتش هم اون بالا هست .
جدا هم فروخته نمیشه ، ولی اگه از Courier خوشت نمیاد میتونم تیکت رو جدا 30 هزار تومان بهت بدم .
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه . همون موقع خرید میده .
وگرنه که من الان تیکتی نداشتم.
jتازه وارد هستم اگه میشه بیشتر توضیح بدید که چی هست چی کار میشه باهاش کرد؟
با این تیکت میتونید بازی های مسابقه The Defense 3 رو به صورت آنلاین از داخل بازی ببینید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ir_Devil (01-08-2013)
کاهش شدید قیمت پایه به 20 هزار تومان !
توجه کنید که من خودم حدود 32 هزار تومان خریده بودم که به دلایلی که استیم مشکل بوجود آورده بود در همون روز نتونسته بودم به دست مشتری برسونم و الان اضافی مونده ....
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©