سلام
اگه میشه توضیح بدین که Dota 2 اصلن چی هست و ایا اسم یه مپ وارکرفته یا این که یه بازی دیگه است؟
و چه فرق هایی با Dota داره؟
اگه میشه لطفا یه چند تا عکس از Dota 2 در حین بازی بذارین (منظورم عکس از محیط بازی هست نه از هیروها)
سلام
اگه میشه توضیح بدین که Dota 2 اصلن چی هست و ایا اسم یه مپ وارکرفته یا این که یه بازی دیگه است؟
و چه فرق هایی با Dota داره؟
اگه میشه لطفا یه چند تا عکس از Dota 2 در حین بازی بذارین (منظورم عکس از محیط بازی هست نه از هیروها)
قصد اسپم ندارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی واقعا برام سئوال پیش اومد که شما که تاریخ عضویتتون برمیگرده 2-3 ماه پیش و 15 تا هم پست دادید.یعنی تو فوروم هیچ عکسی از دوتا2 ندیدید؟:smile33:
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول از هر چیز باید بگم دوتا2 یک مپ نیست و یک بازی جدا هست و قابلیت هاش و زیبایی هاش خیلی بهتر از دوتا هست.
با جستجو در انجمن میتوانید تصاویری از دوتا2 و اطلاعات دیگر مربوط به آن را کسب کنید.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
شما ها پس چرا اینطوری هستید؟من رفتم هرچی عکس تو این انجمن گشتم فقط عکس هیروهای این بازی بود و خبری از محیط بازی نبود.....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تازشم فکر نکنم این به شما ربطی داشته باشه که من کی ثبت نام کردم یا چند تا پست دادم....
برو از بقیه بپرس که کی توی کال اف همیشه اوله...
اگو بهشون بگی اسمش reza.cod8 بود /همه از ترس تو جای خودشون خشکشون میزد ....برو تو تراوین به نفر اولشون بگو کی توی سرور6 بهت خیانت کرد و از اتحاد انداختت بیرون....
من فقط به این دلیل تو این انجمن اومدم چون که از مدیریت سایتش خیلی خوشم اومد...تازشم من تو bleach vs one piece مهارت خاصی دارم
Viper (01-04-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من منظورم این بود که هر هفته اپدیت دوتا2 میاد بیرون و معمولا هم عکسهای زیادی چه از محیط بازی چه از هیروها داره.... شما هم که 12 هفته تو این سایت عضو بودید و من فکر کردم که حداقل یه بار باید عکسارو دیده باشید دیگه.
A_W_Z_2 (12-14-2013),MasterJoint (01-05-2013)
اگه عکس میخوای به این تاپیک مراجعه کن در ضمن یه درخواست دارم اگه تاحالا دوتا2 بازی نکردی خوش به حالت برو همون دوتا بازی کن دوتا2 آدمو معتاد میکنه
GARENA ID :MASTER.shadow70
Yahoo ID:mashmashalah78@yahoo.com
reza (01-05-2013)
پست های اضافی حذف و اخطار های لازم داده شد .
در صورتی که مطلبی نامربوط به سوال مطرح شده ارسال بشه ، با کاربر متخلف برخورد خواهد شد.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©