سلام به همه
خیلی از بازیکنان ایرانی مشکل بالا بودن پینگ و Lag , Dly در بازی هایی مثل دوتا 2 دارند که معمولا این مساله به خاطر ISP هاست.
نرم افزار های کاهش پینگ زیادی برای این مساله وجود داره Pingzepper و . . . که هرکدوم مشکلات خاص خودشون مثل رایگان نبودن و یا بی اثر بودن . من تعدادی از اون هارو تست کردم و حالا میخوام یکی از بهترین هاشو بهون معرفی کنم.WTFast d;d hc hdk kvl یه بدی داره اونم اینکه اکانت های رایگان 20 دققه یکبار DC میشن نمی دونم میشه بیشترش کرد یا نه
از مزیت های این نرم افزار نسبت میشه به پشتیبانی دوتا 2 اشاره کرد که مثل نرم افزار های دیگه ای مثل Pingzapper برای دوتا 2 اکانت پرمیوم نمی خواد و به صورت رایگان خدماتش رو ارائه میده.
خود من که این نرم افزار رو تست کردم پینگم از 400-420 به 240-270 کاهش پیدا کرد و لگ و دیلیم هم کلا از بین رفت به خاطر همین پیشنهاد میکنم شما هم از این برنامه استفاده کنید.
البته باید اشاره کنم که این برنامه فقط برای 30 روز رایگان هست و بعدش باید خریداری بشه.
لیست بازی های پشتیبانی شده
اول از همه برای دانلود نرم افزار اینجا کلیک کنید
اما نحوه کار (که خیلی سادست):
در ابتدای کار شما میتونید با وارد کردن اکانتتون وارد بشید و یا اینکه بدون وارد کردن چیزی Login کنید.لاگین کردنش یک مقدار زمان میبره
بعد از باز شدن پنجره اصلی بنامه در قسمت Game و FindeGame دوتا 2 رو انتخاب کنید.
بعد از انتخاب شدن بازی ، در قسمت سرور یکی از سرور های موجود رو انتخاب کنید.توجه داشته باشید که انتخاب این سرور خیلی مهمه.پیشنهاد میکنم ابتدا Sort By Ping رو بزنید و بعد بهترین سرور رو انتخاب کنید.موقغ انتخاب میتونید پینگتون به سرور رو هم ببینید.در پایان هم Play رو بزنید ! بازی توسط WTFast اجرا میشه
این هم پینگ من که بدون این نرم افزار حدود 400 و حالا 250 هست
شما میتونید میزان دیتا های دریافتی و ارسالی تون برای بازی رو هم مشاهده کنید.
فقط توجه کنید که اگه این نرم افزار بسته بشه از بازی DCمیشید بدون برنامه هم نمی تونید RC کنید.
امیدوارم براتون مفید واقع بشه.
این مطلب برای اولین با در سایت دوتا باز نوشته شده هر گونه کپی برداری با ذکر منبع یا نام نویسنده مانعی ندارد.