اصن سطح گیمی که میری به رنکته اگه رنکت زیر 3200 باشه میشه Normal اگر از 3200 تا 3700 باشه میشه High اگر بالای 3200 باشه میشه Very High
شما جلو 2-3 تا پلیر 1400 رمپیج میگیری فک میکنی پرو هستی و فلان ولی اینطوری نیستش
ملاک اصلی رنک
اصن سطح گیمی که میری به رنکته اگه رنکت زیر 3200 باشه میشه Normal اگر از 3200 تا 3700 باشه میشه High اگر بالای 3200 باشه میشه Very High
شما جلو 2-3 تا پلیر 1400 رمپیج میگیری فک میکنی پرو هستی و فلان ولی اینطوری نیستش
ملاک اصلی رنک
SmallStyle (12-13-2014)
بنده رنکم 4.6 و تا حالا تو این مدت پلیری ندیدم که نوب باشه تو این رنک . ملاک بازی هم رنک هستش دوست عزیز . الان بخوای تو هر تیمی بری اول رنکتو میبینن بعد بازیتو . الان رنک تمام بازیکنان تیم های مطرح بالای 5.1k هست . هیچ پلیری نیست تو این تیما که رنکش زیره 5k باشه . الان شما که رنکت پایین پس حتما Win Rate پایین داشتی و Win Rate خوبم با بازی خوب به دست میاد .من اگه جای شما باشم میرفتم یه اکانت میساختم حداقل 60% Win Rate میگرفتم . اونوقت یه رنک 5.8k شایدم بالاتر بهت بده. البته اگه بازیت خوبه این کارو بکن .
ویرایش توسط Wind : 12-13-2014 در ساعت 09:17 PM
SmallStyle (12-13-2014)
والا رنک من 2.5 هست ! اما بازیم اونقدر که فک میکنید بد نیست
هرکی نظر خودشو داره !
به نظر خودم بازی به رنک نیست :X
طرف رنکش 5k هیچی بلد نیست !
میگم چرا اینطوریه ؟!
میگه آیدی رو خریدم !
من دیگه حرفی ندارم :X
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
اونطوری خیلی کم پیش میاد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگه کسی بازیکن خوبی باشه 4 تا یارش هم که بری*ن بازی رو جمع میکنه . شما برو تو چیزتیوب بازی های w33 رو ببین . ببین بودن یا نبودن یار اصلا براش مهم هست یا نه !
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
WardeN (12-14-2014)
من رنکم موقعی که فان بازی میکردم 3.8 بود با kunkka+meepo اوردمش 4.4 بعد با همه هیرو ها بازی کردم و رنکم همونقد موند شما میگی اونجا نوب نیست من بعضی وقتا یک افرادی بی شعوری مبینم که سردرد میشمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرف اشک ادمو در میاره
ولی به نظر من 90% افراد بازیشون از رنکشون ملومه
حالا همه تلاش میکنن بگن ما جز اون 10% هستیم..
به کسی بر نخوره حرفم کلی بود
[DR.[mmL (12-13-2014)
نمیدونم منطقه تاثیر داره یا نه ولی میگفتن اگر تو اروپا یا امریکا باشی همون اول از 4k استارت میخوره
من خودم روزی که به پیشنهاد دوستان رفتم برای استارت رنک بازی کردم 7 بازی رو بردم 3 تا رو باختم برا من از 2100 شروع کرد ! و با بردهای پیاپی بردمش تا 2700 ، بعد دیگه خسته شدم و ولش کردم چون بازی هایی که میکردم با رنک پایین زیاد جالب نبودن و بازی تیمی توش معنا نداشت ، خودم با بازی که تیمی باشه و گنکش زیاد باشه حال میکنم . شاید برای رنک های 3200 تا 5000 بازیهاشون به قول خودمون گرم باشه و حال بده
.................................................. .................................................. ..........................................
من با صحبت دوست عزیز B.13 موافقم اول باید از طرف مقابل تست گرفت ، بازیکن توی ادد لیستم بوده رنکش 1600 ، با من دوست شد ازم درخواست کرد کمکش کنم بازیکن شه من براش وقت گذاشتم و در بازی ها به عنوان coach میرفتم باهاش ، تا بهش نکات رو بگم و استعدادیابیش کنم که بفهمه در چه نقشی خوب بازی میکنه و میتونه موفق باشه . اخرش کری رو انتخاب کردیم الان بازیش رو ببینی برای مسابقات ti خوبه . در این حد . البته ناگفته نماند چون خارج کشور زندگی میکنه ( ارمنستان ) پینگش خوبه .
به نظرم کسی تیم بزنه که در توانش باشه بازکنای با استعداد رو پیدا کنه و پرورششون بده
نگا دوست عزیز . بنده رنکم از اول 4.9 بود ولی سر نت اینا اومد روی 4.6 . رنک 4.7 به بالا دیگه همه سطح بازیشون 6k به بالا هست . ولی از 4.5 به پایین دیگه بازکنان نوب تو تیمت پیدا میشه . من از 4k تا 5k پلی دادم ولی بالا اوردن رنک از 4.8تا 4.9 واقعا مشکل .البته با این وضع نت و سخت افزار نباید از ایرانی ها رنک بالا انتظار داشت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته اگه 50Key بعدی راحت یه ایدی با رنک 5.5k بهت میدن .
Mohammad_ai69 (12-13-2014)
اولا دوتا بازی کردن مدت بازی کردن نمیخواد و به استعداد طرفه (در صورتی که استعداد اون از شما بیشتر باشه) .......................... من خودم کسایی رو میشناسم که اگه بهشون دوتا 2 رو آموزش بدم در عرض 5ماه 100% رنکشون بالای 5k میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوما کسی که 4تا آی دی بسازه و بیاد 4200 حقشه چون هر دفعه سعی کرده بازیشو بهتر کنه و موفق شده رنکشو از 2000 به 4200 بیاره ............ شما هم میتونید این کارو کنید که رنکتونو بیارید بالا و مانعی نیست
استعداد مدت زمان رو کمتر میکنه اما هیچوقت جای تجربه رو نمیگیره
[DR.[mmL (12-13-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©