از جمله دلایلش اینه :
- بدست آوردن، حفظ کردن و ارتقا دادنش تو لول های بالا و با تعداد بازی های زیاد سخته.
- الان ممکنه شما بگی 10 تا بازی میبری رنکت میشه 5k در صورتی که خیر اینطوری نیست و خیلی عوامل هست که روی
MMR تاثیر میذاره که بعضی هاشو ما هم بی خبریم.
- در ضمن شما اگه فرضاً بری پول بدی و یه آیدی رنک بالا بخری اگه نوب باشی رنکت به سرعت افت میکنه و این از خوبی های این سیستمه که مثل لول نیست که مثلاً وقتی لول شما شد 100 دیگه احتمال کم شدنش وجود نداشته باشه.
- حالا ما فرض میگیریم در بدترین حالت شما رنک اوّلیَت پایین شد در صورتی که از نظر خودت حقّت بیشتر از اینهاست، خوب خیلی سادست شما تو این حالت با افرادی بازی میکنی که از خودت ضعیف ترن پس میتونی خیلی سریع کمبود رنکت رو جبران کنی ! (هر 2 بازی تقریبا 100 تا اضافه میشه)
- دلیل مهم دیگه ای که من خیلی قبولش دارم اینه که این سیستم برای افراد سخت کوش ساخته شده، نه پلیر هایی که تا یکم از بازی عقب می افتن همه تقصیر ها رو میندازن گردن هم تیمی های نوب و خیلی راحت میگن GG ! برای نمونه شما میتونی بازی های پلیر های معروف دنیا از جمله Dendi یا هرکی دیگه رو نگاه کنی، خیلی وقت ها میشه با وجود یار نوب از هوش بالاشون استفاده میکنن و بازی که عقب هستن رو میبرن و در مقابل خیلی وقت ها هم میبازن امّا همون موقع هم تا آخرین ثانیه بازی (دقت کنید گفتم آخرین ثانیه یعنی آخرین اتک که Ancient لازم داره) به برنده شدن و تغییر نتیجه امیدوار هستن و تلاش میکنن. پس در یک کلام میشه گفت : اینجا جای هرکسی نیست !
- این سیستم پلیر ها رو به صورت Random تیم بندی میکنه و با کسی هم خصومت شخصی نداره که بخواد تیم ضعیف بهش بده، پس اگه میبینی چند بازی پشت سر هم یارات نوبن بعدش حتما چند دست میشه که تیمت انقدر سر تره که 4 به 5 هم تیم مقابلو شکست میده. مگه اینکه دیگه خیـــــــــلی بد شانس باشی !
- دلیل دیگه اینه که وقتی رنک بازی میکنی سطح واقعی بازی خودت رو میفهمی و توی این توهّم که من خیلی شاخم و این حرفا باقی نمیمونی. (البته مظورم شما نیست کلی گفتم.)
- و...
البته ناگفته نماند
MMR اشکالاتی هم داره مثلاً این که باعث میشه روی چند تا هیروی خاص تمرکز کنی یا... که برای جبرانش میشه در کنارش Find Match معمولی هم بری که برات خسته کننده نشه.
در هر صورت شما میتونی باز هم نظر خودت رو داشته باشی و بگی رنک خوشم نمیاد و کار تیمی توش نداره و شانسیه و... که برای ما هم محترمه.
موفق باشید.