با سلام خدمت دوستان . من یک پلیر خوب و کسی که بتونه هر چی بهش دادیم خوب کار کنه . استیم من lneutronl
با سلام خدمت دوستان . من یک پلیر خوب و کسی که بتونه هر چی بهش دادیم خوب کار کنه . استیم من lneutronl
جمله بندیت تو حلقم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (01-23-2014)
راستش من ایرادی نمیبینم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شاید اگه یه ویرگول بعد از کلمه "خوب" تصور کنید بتونید بهتر بخونید.
یا شایدم یه فعل مثل "هستم" بعد از کلمه "خوب" یا "کسی" بزارید( البته طبق <قرینه لفظی> که تو مدرسه بهمون یاد دادن درست ترش اینه که بعد از کلمه "خوب" بزارید)
-منظورم کلمه "خوب" اولی هستش-
♀♠♥ßKß♥♠♀ (01-23-2014)
هر کس پی تیم می گردد (!) بنده را ادد کند .
من بدلیل کنکور اینا... زیاد ان نمی شم ولی آخر هفته ها رو حتما بازی می کنیم .
از روی پروفایلم تب تیم رو ببینید فقط چند تا نوب کم دارم
دنبال 2 تا بازی کن میگردیم برای تیم مون
یه sup باز خوب (می خوام رول اصلی طرف sup باشه نه اینه هر چند وقت یک بار sup میره)
یه mid باز خوب ( به اکثر هیرو های mider تسلط داشته باشه)
تیم ضعیفی نیستیم اسم تیم توی pro team list هست معمولا هم توی بیشتر تور های آنلاین خارجی شرکت میکنیم پس یه یه بازی کنه فعلا نیاز داریم
این هم ایدی استیم : hassann45
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام خدمت دوستان عزیز
من از 6.43 دارم دوتا بازی میکنم خیلی وقت هم هست که اومدم دوتا 2 (دقیقا نمیدونم)
بازیم تقریبا خوبه یعنی خدایی بی انصافی بگی بده
همه سبک ها هم بازی میکنم (mid کمتر بازی میکنم) یه چیزی تو مایه های کروکی البته خوراکم هیرو های مثل night stalker
شبها معمولا حداقل 2 ساعتی هستم و روزای تعطیل کلا
قبلا تیم داشتم زیاد هم داشتم ولی دو سالی زدیم تو کار cod باز چند ماه پیش برگشتم(با یه کوچولو افت) و الان میخوام از نو تیم تشکیل بدم
مهمترین چیزی که میخوام یه کاپتان خوب هستش چون خودم فعلا استراتژی هام قدیمین و بعد از اون هم یه ساپورت و mid باز خوب
اگر هم کسی تیم حرفه ای داشت با توجه به چیزایی که درو مورد خودم گفتم میتونم join شم تو تیم اونا البته فعلا پروفایل اصلیم حک شده و پروفایل جدیدم myc_nemo1 هستش
با تچکر..
دنبال 2 بازیکن می گردم برای تشکیل تیم (په ن په واسه منچ).
حداقل سابقه دوتا 1 6 سال به بالا . و دوتا 2 4 ماه به بالا
تخصص یکی به صورت ساپورت (پشتیبانی) باشه یکی هم برای نقش Carry .
اصلا و ابدا مهم نیست چند تا برد چند تا باخت و ... دارین. فقط و فقط تجربه ، شعور بازی تیمی و کار گروهی مهمه. تیم میخواد تازه تشکیل بشه و هنوز استارت نخورده .
وقت گذاشتن برای تمرینات تیم ، اخلاق مهمترین چیز هست برای ما سبک و نحوه بازی رو میشه تغییر داد.
واسه صحبت هم می تونین یاهو من رو اد کنین تا بیشتر با هم صحبت کنیم.
T3rril3le@yahoo.com
M.Lo4DinG (04-08-2014),Mohammad_ai69 (04-08-2014)
دنبال یه تیم حرفه ای-نرمال دوتا 2 میگردم
Role:Supporter-Roamer
Steam ID : dota20181
نمونه بازی:
MatchID : 600236947(بازی برده)
در ضمن فعلا سربازم
27/2 ترخیصم
از 27/2 به بعد اکثرا هستم
ولی الان یه روز در میون
با احترام
ویرایش توسط M.Lo4DinG : 04-08-2014 در ساعت 02:34 PM دلیل: نمونه آضافه شد
دنبال تیم نرمال به بالا هستم.
مد اصلی بازیم=solo_mid
steam Id=javid_loda
اکثرا ONLINE
من نیاز به بازیکن در نقش های support ,tank,carry دارم + فقط در زمان 12 الی 4 بعد از ظهر پنجشنبه بازی ها اجرا میشه کسی بوود منو ادد کنه
id : haldir_17781
Mohammad_ai69 (04-10-2014)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©