با سلام
نياز به يك تيم pro دارم مي تونم در هر نقشه غير از sup بازي كنم و يك كري عالي هم هستم با morphling. خوب بازي مي كنم و اي دي استيم arashsm79
با سلام
نياز به يك تيم pro دارم مي تونم در هر نقشه غير از sup بازي كنم و يك كري عالي هم هستم با morphling. خوب بازي مي كنم و اي دي استيم arashsm79
درود.
آیدی استیم : Lo7ely
همه جوره بلدم غیر از ساپورت !
نه اینکه کلا بلد نباشما ! نه ! بلدم. ولی زیاد وارد نیستم...
در خدمتم
سلام
همه رول هارو بازی میکنم ولی علاقم solo_mid هستش.
ID STEAM:javid_loda
سلام
اقا همه نقشا رو بلدم ساپورت خوبی هم هستم
id:sajjadeshghali
دوستان زیادی توی اواخر اومدن و خودشون رو معرفی کردن و نقش هایی رو که میتونن بازی کنن رو بیان کردن ، اما کسی پیدا نشده که اددشون کنه به نظر من خودتون که در این تاپیک ، پست دادید یک نفرتون 4 نفر اخر رو ادد کنه و یه تیم بسازید و کم کم تجربه کسب کنید با دیدن ریپلی و مسابقات تیم های مشهور و معروف کم کم راه میفتین .
موفق و سربلند باشید .
اسم : سینا
سطح : متوسط به بالا
سبک : گنکر و رومر( تو نقشه میچرخه و به فایتا کمک می کنه مثل CM, Vengeful spirit,...)
قابل توجه عزیزانی که دنباله تیم و بازیکن هستنذ.
جالبه که عزیزان تعارف می کنن!
یکی میگه بازیکن می خوام اون یکی هم میگه من بازیکنم اما اخر سر هیچ یک همدیگرو ادد نمیکنن!!!
جالب اینه که من هم جزو این عزیزانم:دی
اگه وی پی ان داشتم همتونو ادد میکردم پس یکی بیاد این همه ادم و سروسامان بده.
ویرایش توسط Darktoheaven : 04-13-2014 در ساعت 06:44 PM
به من بگید چجوری باید یه کلن بسازم ! بعد همتونو ادد میکنم
همتون تو قلبم جا دارید :d
توی پیام خصوصی راهنمایی کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما برید توی بازی و سربرگ اخر یعنی Community و دست چپ پایین Create new team و اونجا میتونید اسم تیم رو بذارید و کشور و لوگو و ......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موفق و سربلند باشید.
وقتی تیم درست میکنین فقط 4 نفرو میشه اینوایت کرد ولی اگه تعداد بیشتریو میخواین یه جا جمع کنین بهتره یه Guild بسازین ، روش ساختنشم مثل ساختن تیمه از طریق همون سربرگ Community...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©