Viper (01-14-2013)
يه چيز ميگم همه رو روشن كنم
التيميت Medusa در اخر بازي نتيجه رو بر ميگردونه Slow Speed 100% جلو هيرو هاي Carry ديگه و هيرو هايي كه Illision ساز هستن واقعا قويه
در ضمن اينو برا كسايي ميگم كه نميدونن Medusa قوي ترين Carry موجود تويه بازي هست جلو Void مي ايسته به خاطر 3th Skill .
يادمه تويه Dota 1 يه كليپ داشتم ازش يه التي ميزد تا 2 اتك ميداد مي شد Rampage .. تا اخرش رو برو ...
Viper (01-14-2013)
این از اون حرفا بود !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قوی ترین مگه تو بازی دوتا مفهومی داره ؟!
اگه اینجوری باشه به نظر من Storm قوی ترین Carry که خوبه ، قوی ترین هیروی بازی هست . میشه طوری باهاش بازی کرد که اصلا کسی نتونه بهش دمیجی بده .
-------
تاپیک خبری به آموزشی تبدیل شد ...!
Viper (01-15-2013)
داداش خبر نداري صحبت نكنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قصد بي احترامي نيست ولي شما كه نميدوني تفاوت Carry بازي در چيه پس من نميتونم با شما در اين باره بحث كنم ...
اين رو هم اضافه كنم 3 هيرو برتر Carry در Late game به ترتيب اينا هستن شما بيا ثابت كن كه نيستن
1. Medusa
2.Faceless Void
3.Spectre
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیروی برتر هیچ مفهومی نداره .
اگه کسی جمله ی بالا رو نفهمیده باشه یعنی چیزی از دوتا نفهمیده ! :smile14:
هر هیرو بسته به شرایط بازی میتونه بهترین انتخاب باشه .
با این حرف که medusa برترین هیروی carry هست ، تمام کسانی که هیروی carry غیر از medusa پیک میکنند رو زیر سوال بردی!
تو در این سایت حیف میشی ، این نکته های فوق تخصصی رو به این راحتی در هر جایی به اشتراک نذار .
حالا هرجور راحتی فکر کن به کسی برنمیخوره ، اگه خواستید پند بگیرید اگر هم نخواستید نگیرید ! :smile36:
پنهان کننده: ;)
Master.shadoW70 (01-16-2013),Viper (01-15-2013)
دوست عزیز شما اصلا نفهمیدی میلاد چی گفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میلاد راست میگه Carry برتر وجود نداره اخر بازی بستگی به ایتم ها هیرو داره.
به عنوان مثلا اگه 1v1 با هم با پول نا محدود هم حتی بازی کنیم مثلا void با slardar (من به شخصه بازی کردم) بعضی وقت ها void میرنه بعد slardar اییتم عوض میکنه slardar میزنه بعد دوباره هی ایتم عوض میکنند.
پس نوع ایتم بستن توی بازی نشون میده چی هیرویی چه هیرویی را میزنه و 100 البته به یاراتم بستگی داره و ساپورتی که میشی.
پس نمیشه گفت بهترین Caryy .
امید وارم فهمیده باشی پون من صریح تر ار این نمی تونم بهت توضیح بدم.
واقعا يعني اينقدر ..؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من ميگم Carry Late game خب چشات رو باز كن
Late game يعني اينكه اون Carry بالاي 300 تا Last hit داره و 6 Slot item شده خب چرا وقتي چيزي رو نميدونيد مياين بحث ميكنيد؟ ادم رو وا ميداريد كامل براتون توضيح بده
هر موقع Slardar تونستن حتي يك بار Void رو در Late game بزنه من رسما دوتا رو ترك ميكنم
--
اين جمله رو به يكي از بهترين هاي دوتا گفتم
هیروی برتر هیچ مفهومی نداره .
اگه کسی جمله ی بالا رو نفهمیده باشه یعنی چیزی از دوتا نفهمیده !
در جواب فقط گفت
LOL
ویرایش توسط Hunter : 01-14-2013 در ساعت 10:03 PM
Master.shadoW70 (01-16-2013)
من هیچ وقت پست نمیزدم تو این انجمن و فقط میخوندم الان دیگه دیدم نمیشه آقای hunter همه اعضا انجمن نوب تو پرو
بیا بشین تو مدوسا من وید یک به یک میزنیم آیدی استیم هم ir.looter
خواستی گارد به مدوسا هم میزنیم
....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همين دعوت به 1vs1 شخصيت شما رو در دوتا مشخص ميكنه عزيزم ..
Master.shadoW70 (01-16-2013)
آقا شما مگه نمیگی خیلی شاخه مدوسا در حدی که وید را هم میزنه خوب بیا ثابت کن یا ریپلی بزار
آنقدر هم تو دوتا و دوتا2 بودم که دیگه همه با شخصیتم آشنا شدم چه کسانی که با آیدی looter30 آشنایی داشتن چه کسانی که الان تو استیم منو با ir.looter میشناسن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©