اپدیت جدید Dota 2 (جمعه) 22 دی ماه - صفحه 6

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 4567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 61
  1. Top | #51

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    73
    یوزرنیم استیم
    Ali2Call
    اين ديگه اخرين پست كه بحث تمام شه و ديكه از اين جيزا نبينيم

هيرو هاي Void - Medusa - Phantom Lancer هر 3 HardCarry ترين هيرو هاي دوتا ن و نظر من اينه كه در درجه اول Medusa قرار داره خب اين نظر شخصي من . نيازي هم نميبينم با كسي كه جنبه بحث نداره بحث كنم
    ویرایش توسط Hunter : 01-15-2013 در ساعت 02:29 AM

2. Top | #52

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    334
    یوزرنیم استیم
    vipergod
    شما داری ......می گی داداش من حالا می گم لول ته بازیم نداره چه برسه بهترین کری باشه اول که وید الت کنه از الت زنده نمی ای بیرون بعد اومدی یه ایتم هست اسمش رفرشره! اصلا اونو ول کن. ویدی که تو تا اسکیل به اسم بش و بک استپ داره اخر بازی می زنه یا مدوسا؟ من کلا یه بار بات یه بازی نصف و نیمه کردم ولی هر وقت خواستی بیا وید که هیچی من با drow ,wr,lone,slardar,.... اوه تا دلت بخواد هیرو مدوسا برات می زنم! دعوت به pvp نکردم فقط فول ایتم ولی اونم خواستی مشکلی نیس! این که می گی بهترین هیرو لست گیمه و کلا بازی فرم بستگی به شرایط داره کی جلوت باشه یارت کی باشه! می گی لول داره راحت می تونه فارم کنه اول بازی با اورسا shadow blade دار می ایم به بینم در می تونه بره یه استانر با درو بیان گنک کنن ببین کاری می تونه کنه! من می گم اسکیل فارم نداره اسکیل فارم یعنی 1 فانتوم اساسین که رنج خیلی دور وقتی 2تا هیرو بد جولوت تو لاین اپ افتاده بتونی فارم کنی یعنی درو که دمیج بده یعنی بونتی که لست هیت بده و ....نه مدوسا که کلی مانا بخاد دوتا اسکیلت هیرو جلوت راحت به..بده . خو بگیم اونا اسکیل فارم خوبن تا دلت بخواد هیرو هس بهتر می نونه فارم کنه! و تو بازی عادی بگیر مین 100 بازم بستگی به گیم داره که چه طور پیش رفته ممکنه cm درو رو بزنه!
    ویرایش توسط viper.god : 01-15-2013 در ساعت 02:58 AM

3. Top | #53

عنوان کاربر
    Banned
    شماره عضویت
    7
    یوزرنیم استیم
    IR.Erfan Esf
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hunter نمایش پست ها
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    هنوز Black HOle جفت تاور اونم برا يه نفرت رو يادم نرفته يا Blood Seeker بن يا پيك ميكردي
    خب من بزار يكم بحث رو پايان بدم
    Medusa /Void >phantom lancer >Lone druid/Spectre > Morphling /Anti mage >Naga Siren
    ار همین 2 خط حرفت سطح بازیت معلوم شد.

اگه فقط 2تا تورنمنت میدیدی(البته میدونم تورنومنتم قابل نمیدونی و در سطح تو نیست ) مبینی اول بازی برای کشتن یک هیرو شده هم tide یولتی بزنه هم enigma پس سعی من بیشتر از این خودت را بروز ندی.

همبنطوری اگه پست ها پیش بره همه اگیل ها اضافه میشند ولی برای اینکه ضایع نشی فقط مدوسا باید اول باشه.؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

اخع میدونی چی بهم زور میگه اینکه خودم و محمد CM باحات بازی کردیم جلو هرکی خالی میبندی دیگه جلو ما که بازی را ازت با فضاحت بردیم خالی نبند.

ببین بچه جون رفتی پیش همون بهتزین بازیکن ایران بگو ما دوتا حروم میشید بریم با Bot بازی کینیم بقیه در سطح ما نیستند. اخه من خودم 100 دفعه باهات بازی کردم دیگه جلو من ؟؟؟؟؟؟!!!!!! اخه یعنی انقدر اعتماد به نفس؟؟؟!!! خدا شانس بده

4. Top | #54

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    73
    یوزرنیم استیم
    Ali2Call
    نقل قول نوشته اصلی توسط IR.Erfan Esf نمایش پست ها
    ار همین 2 خط حرفت سطح بازیت معلوم شد.

اگه فقط 2تا تورنمنت میدیدی(البته میدونم تورنومنتم قابل نمیدونی و در سطح تو نیست ) مبینی اول بازی برای کشتن یک هیرو شده هم tide یولتی بزنه هم enigma پس سعی من بیشتر از این خودت را بروز ندی.

همبنطوری اگه پست ها پیش بره همه اگیل ها اضافه میشند ولی برای اینکه ضایع نشی فقط مدوسا باید اول باشه.؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

اخع میدونی چی بهم زور میگه اینکه خودم و محمد CM باحات بازی کردیم جلو هرکی خالی میبندی دیگه جلو ما که بازی را ازت با فضاحت بردیم خالی نبند.

ببین بچه جون رفتی پیش همون بهتزین بازیکن ایران بگو ما دوتا حروم میشید بریم با Bot بازی کینیم بقیه در سطح ما نیستند. اخه من خودم 100 دفعه باهات بازی کردم دیگه جلو من ؟؟؟؟؟؟!!!!!! اخه یعنی انقدر اعتماد به نفس؟؟؟!!! خدا شانس بده
    يولتي نه و التي
    در ضمن به جز 2 تا متچ با بجه ها ديگه با شما بازي نكردم حتي شما رو هم تو ادد ليستم ندارم
    كي گفت بهترين بازيكن ايران؟ حرف تو دهن مردم ميزاري ...

هنوز اونقدر نيستي كه منو بشناسي ..
    ديگه هم اين موضوع ادامه پيدا نميكنه وسلام

5. Top | #55

عنوان کاربر
    Banned
    شماره عضویت
    7
    یوزرنیم استیم
    IR.Erfan Esf
    يولتي نه و التي
    در ضمن به جز 2 تا متچ با بجه ها ديگه با شما بازي نكردم حتي شما رو هم تو ادد ليستم ندارم
    كي گفت بهترين بازيكن ايران؟ حرف تو دهن مردم ميزاري ...

هنوز اونقدر نيستي كه منو بشناسي ..
    ديگه هم اين موضوع ادامه پيدا نميكنه وسلام
    ببین من رفتم 20 تا بازی اخرت را دیدیم توی dotabuff خوشم میاد کلا رخصت نمیدی با کسی بازی کنی یک نفر تکراری ندیدم من.

فکر کنم اون جمله ای که میگی اصلا میدونی من با چه کس هایی بازی میکنم را فهمیدم. با روسسسسسسسسا لول.

بعد اومدی میگی منا نشتاختی؟

اگه من بیشتر 5تا اسکرین شات اوردم که با هم بازی کردیم چی؟

دوست عزیز من که نمی گم شما نوبی ولی شما در حدی نیستی که بیایی چیز به ما یاد بدی.

اینم حرف اخر من هیچ وقت نمیشه گفت فلان هیرو در فلان نقش بهتره و اولی هست چنین چیزی امکان نداره.

جایه دیگه هم این حرف را نزن چون بهت میخندن.

6. Top | #56

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    113
    یوزرنیم استیم
    Darksoldier
    خیلی حوصله بحث ندارم
    مخصوصا در مورد کسایی که فکر میکنن خیلی بازی بلدن و از چیزی سر در میارن
    داش hunter همه بحثا سر اینه که کدوم هیرو فول آیتم شاخ تره؟
    شما یا فقط هیروی فول دیدی یا همیشه یه نفر برات فول کرده باش بازی کردی
    حالا میگیم اگه فول هم باشه هر هیرو یه ضدی داره نمیشه گفت اصلا کسی جلوش نمیتونه واسته
    در مورد اسکیل دوتا بازی کردن هم خیلی بزرگی نکن فقط اگه من یه نفر بخوام در مورد سابقه بازی کردنم بگم به اندازی سنت دوتا بازی کردم
    انقدر هم راحت به بقیه توهین نکن عزیز شما هر وقت تونستی چیزی رو ثابت کنی بیا با قطعیت صحبت کن
    خداوندا هرگز نگویمت دست من بگیر
    عمریست گرفته ای مبادا رها کنی..

7. 2 کاربر مقابل از Darksoldier عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Ajax (01-15-2013),MasteR (01-15-2013)

8. Top | #57

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    73
    یوزرنیم استیم
    Ali2Call
    نقل قول نوشته اصلی توسط Darksoldier نمایش پست ها
    خیلی حوصله بحث ندارم
    مخصوصا در مورد کسایی که فکر میکنن خیلی بازی بلدن و از چیزی سر در میارن
    داش hunter همه بحثا سر اینه که کدوم هیرو فول آیتم شاخ تره؟
    شما یا فقط هیروی فول دیدی یا همیشه یه نفر برات فول کرده باش بازی کردی
    حالا میگیم اگه فول هم باشه هر هیرو یه ضدی داره نمیشه گفت اصلا کسی جلوش نمیتونه واسته
    در مورد اسکیل دوتا بازی کردن هم خیلی بزرگی نکن فقط اگه من یه نفر بخوام در مورد سابقه بازی کردنم بگم به اندازی سنت دوتا بازی کردم
    انقدر هم راحت به بقیه توهین نکن عزیز شما هر وقت تونستی چیزی رو ثابت کنی بیا با قطعیت صحبت کن
    ثابت كردم . گفتم كه مدوسا به خاطرSkill هايي كه داره از بقيه هارد Carry ها در فارم يه قدم حلو تره Match كليپ هم تا دلت بخواد بت ميدم . در ضمن شما كه ميگي به اندازه سنم بازي كردي Dota فقط 8-9 سال اومده .
    يعني اينكه بگيم مثلا Void 350 تا Last Hit داشته باشه Late game هيرو Medusa ^^ 600 تا لست هيت خواهد داشت . خب در صورتي ميتوني خلافش رو بهتر بري ؟  در صورت ساپورت بهتر . Scape بهتر . Gank نشدن و ... مدوسا به خاطر Skill3 كه داره نصف Damage حريف رو ميده بيرون و در Early Game محاله از Void بميره. همين ميندازش جلو يعني اگه دور Kill گرفتنش شروع بشه كسي نميتونه جلوش بايسته خب اين هم خلافي داره اگه بازيتون تيمي باشه Void و Medusa هم باشن ميشه زدشون ولي كار سخت ميشه . در كل من ميگم كه اگه بازي 5vs5 شروع بشه بايد 4 نفري Medusa رو Gank كنند تا بتونن Void رو جلو بندازن و يا بر عكس .
    من اومدم حرفم رو خلاصه گفتم كه Medusa >Void .
    يا مثلا يكي مياد ميگه Naga Siren خيلي ضعيف هست . در صورت اينكه اين هيرو به ضاهر در Early Game ضعيف ـه و در Super Late Game خيلي قوي خواهد بود
    مشكل اينجاست كه اين از درك بعضي ها خارج هست .

--
    Saveh
    دوست عزيز شما ميخواي بازي با من رو تجربه كني اره؟  باشه خيلي خب بيا هر موقع از Match Pubstomp شده اومدي بيرون بازي من رو ببنين

IP Ban هم كني اصلا اهميت نميدم چون برام مهم نيست كه بخوام اهميت بدم

مشكل شما ميدوني چيه؟ از اول ميخواستي بگي كه حرفت اشتباهـه خب شما از همون پست اول گفتم بيا ثابت كن . به جا اينكار اين بازي هارو در اوردي كه اين مشكل من نيست خب نه بيا ببين من چي گفتم بعدش بيا بگو تو اينطوري هستي تو نوب هستي تو اينطوري هستي تو بيا 1vs1 بازي كن و ..
    اقا بيا منطقي بحث كن هميشه فكر نكن با حرف زدن يه چي ثابت ميشه .

---

من دارم به 2 تا پلير كه در يه سطح هستن مقايسه ميكنم Void & Medusa رو
    ویرایش توسط Hunter : 01-15-2013 در ساعت 06:47 PM

9. Top | #58

عنوان کاربر
    کاربر سایت
    شماره عضویت
    113
    یوزرنیم استیم
    Darksoldier
    دوست عزیر اینی که من گفتم بهت یعنی این که سعی کن با بچه ها بد صحبت نکنی به خاطر این که بیشتر بازی کردی
    منم بهت گفتم شما تو یه یازی اگه تونستی زودتر آیتم بزنی بازیو جمع کنی یعنی هیروت شاخ تره یعنی این
    نه این که تو بیای تو بازی فول باشی اونم فول باشه بزنیش بازم این نشون نمیده شاخ تره
    ملاک های خیلی زیادی وجود داره و ملاک شما اشتباهه
    هر چیزی باید تو بازی ثابت بشه و به زودی
    خداوندا هرگز نگویمت دست من بگیر
    عمریست گرفته ای مبادا رها کنی..

10. Top | #59
    FCB
    FCB آنلاین نیست.

عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    شماره عضویت
    6
    یوزرنیم استیم
    FCB
    ثابت كردم . گفتم كه مدوسا به خاطرSkill هايي كه داره از بقيه هارد Carry ها در فارم يه قدم حلو تره Match كليپ هم تا دلت بخواد بت ميدم . در ضمن شما كه ميگي به اندازه سنم بازي كردي Dota فقط 8-9 سال اومده
    1.تمام پست هایی که تا بحال تو این تاپیک دادید رو بخونید ببینید کجا ثابت کرده اید که Medusa قوی ترین Carry در دوتا هست؟

2. شما در ابتدا ادعا کردید که 3 هیرو هارد کری بازی به ترتیب Medusa, Void و Specter هستند اما بعدا بعد از اینکه من نام Phantom Lancer رو میبرم حرفتون عوض میشه شماره پست های شما به ترتیب 4422,4440 و 4423 هست یعنی به ترتیب زیر:

اين رو هم اضافه كنم 3 هيرو برتر Carry در Late game به ترتيب اينا هستن شما بيا ثابت كن كه نيستن

1. Medusa
    2.Faceless Void
    3.Spectre

خب من بزار يكم بحث رو پايان بدم
    Medusa /Void >phantom lancer >Lone druid/Spectre > Morphling /Anti mage >Naga Siren

هيرو هاي Void - Medusa - Phantom Lancer هر 3 HardCarry ترين هيرو هاي دوتا ن و نظر من اينه كه در درجه اول Medusa قرار داره خب اين نظر شخصي من . نيازي هم نميبينم با كسي كه جنبه بحث نداره بحث كنم
    3. شما توسط برخی کاربران دعوت به انجام بازی تک به تک شدید تا ادعای خود را ثابت کنید اما در جواب گفتید:

....
    همين دعوت به 1vs1 شخصيت شما رو در دوتا مشخص ميكنه عزيزم ..
    4. من به دلیل تند خویی شما با مدیریت سایت و همکار سایت و اینکه میدونستم اونها هر چی نباشند از شما کمتر نیستند جواب شما رو با صراحت دادم در پست 4435 اما جواب شما به من ببینید چی بود:

نقل قول نوشته اصلی توسط FCB نمایش پست ها
    دوست عزیزمون Hunter بگم مطمئن باش هر کس بیشتر شما نباشه کمتر از شما هم نیست و اینکه مگر شما با کسی دعوا داری؟ درست رفتار کن تا بعدا کلاهمون تو کلاه هم نره چرا که نه من به شما محتاجم نه شما به من اما هر برخورد و رفتاری باید شایسته باشه

اما در رابطه با این هیرو اولا زیاد تند نرو که Medusa فلان ببنده Medusa فلان کنه چرا که اگر واقعا لالایی بلدی و میگی Medusa این ها رو داشته باشه میزنه پس بیا بریم cm تیم بیار ببینیم میتونی اونا رو ببندی یا نه

------------------------------------------------

بعد از اتمام بحث تمامی پست ها بی ربط پاک خواهند شد.
    جواب شما به من در پست 4436:

بعد از ديدن حرف هاي شما به ناظم بودنتون كه ايا در دوتا چيزي حاليتونه شك كردم ..
    در ضمن من هيج اهميتي به كسي نميدم چه ميخواد مدير سايت باشه جه شما كه كمترشي .. ترسي هم وجود نداره مثل 2 تا پلير بيا بحث كن ببين ايا به نتيجه اي مي رسي؟

نتیجه: شما به هیچ وجه ثابت نکرده اید که این هیرو بهترین و قوی ترین Hard Carry در دوتا هست.

در ضمن دوست عزیز دوتا 8 الی 9 سال هم نیست اومده شما فکر نکن War3 رو باز میکنید پایینش زده 2003 یعنی دوتا هم همون موقع بهمراه بازی بوده بلکه باید بگم خیر بعدا از روی Single Player بازی مپ دوتا اضافه شد بنده هم از مپ Version 5 آرشیوش رو دارم...

در آخر هم برای اثبات حرف خودم مبنی بر اینکه این هیرو فول هم باشه نمیتونه کسی رو بزنه و فقط میتونه تانک باشه ریپلی 99911457 رو معرفی میکنم مشاهده کنید.

پست قبلی خودم رو هم که شایسته نمیبینم سر یک موضوع الکی اون همه حرف زده باشم رو هم فعلا حذف موقت میکنم...
    ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست می‌یابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.

- جبران خلیل جبران

11. کاربر مقابل از FCB عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Viper (01-15-2013)

12. Top | #60

عنوان کاربر
    کاربر تحت کنترل
    شماره عضویت
    73
    یوزرنیم استیم
    Ali2Call
    من Phantom Lancer رو يادم رفته بود . بله جالا Phantom Lancer هم باشه .. جه فرقي به حال Medusa و Void ميكنه؟ Phantom Lancer بعد از اخرين Buff ـش يادم رفته بود
    دارم ميگم بازي 5vs 5 شما ميگين 1vs1 دوتا كه بازي 1vs1 كه نيست من در پست فبل خودم همه چيز رو شفاف توضيح دادم
    چه ربطي داره؟ دوتا 8 سال اومده چه ربطي به WC3 داره؟ اولين نسخه دوتا كه بتا بود 2004 اومد بعدش اولين نسخه رسمي 2005.
    براي اثبات حاظر بودم رپلي بدم كه ديدم هيچكدوم تمايلي به ديدن اون نداريد . ايا اين مشكل من هست؟ 
    --
    اين ريپلي كه دادي اخه كدوم ادم عاقلي 5000 تا پول رو به جا Manta ايتم BloodStone ميگيره؟
    Bloodstone اگه به خاطر مانا باشه بعد از Manta ميگيرن
    ویرایش توسط Hunter : 01-15-2013 در ساعت 08:09 PM

صفحه 6 از 7 نخستنخست ... 4567 آخرینآخرین