سلام
من یه پیشنهادی در مورد دوتا2 داشتم
نظر من اینکه قهرمانان افسانه ای هر کشوری رو تو بازی قرار بدن مثل قهرمانان افسانه ای ایران(رستم ،آرش کمانگیر،گرشاسپ و....)
ممنون میشم دوستان نظرشونو بگن
سلام
من یه پیشنهادی در مورد دوتا2 داشتم
نظر من اینکه قهرمانان افسانه ای هر کشوری رو تو بازی قرار بدن مثل قهرمانان افسانه ای ایران(رستم ،آرش کمانگیر،گرشاسپ و....)
ممنون میشم دوستان نظرشونو بگن
100 درصد این کارو می کنن !مخصوصا! ایرانو که حتما ما نگیمم می زارن!
Hunter (01-23-2013)
دوست عزیز قهرمانهای افسانه ای توی بازی هستند مثل: zeus , medusa ,.....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اگه منتظری هیروی رستم به دوتا 2 اضافه بشه سخت در اشتباهی.
Mamad Warlord (01-23-2013)
این فقط یه نظر بود .منم نظر شما رو خواستم. در ضمن تو ایران دوتا باز ها کم نیستن .همین کار ها رور میکنید که ارزش ایرانی بودنتون رو پاین میارید(اگه خودتون به خودتون احترام نزارید مطمئن باشید دیگران هم به شما احترام نمیزارن)
WardeN (01-23-2013)
فکر نکنم کسی بدش بیاد که قهرمان های ایرانی تو بازی باشن ولی خیلی بعید به نظر می رسه آیس فراگ همچین کاری بکنه ،
چون مثلا برای دنیا رستم خیلی ناشناخته تره از زئوس !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
عزیزم این اصلا امکان نداره چون اول از همه دلیلی نداره تا فرهنگ ایرانی رو گسترش بدن بر عکس سعی دارن تخریبش کنن.
دوما مثلا رستم رو اضافه کن آلتیمیتش رخش و سامن میکنه به همه دمیج میده؟
پوریا درست میگه
حالا اونها که میخوان خراب کنن که هیچ اون از فیلم 300 و... خود ما هم میایم هخامنشیان رو از تاریخ حذف میکنیم و به قول اون حاج آقا شاهنامه چیه بیاید زبان قرآن رو حفظ کنید ثوابش بیشتره !:smile14:
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
katzong (01-24-2013)
مطمئن باشید این اخرین پست من تو این سایت بود
چون همه تون به نوعی منو مسخره کردید
هر کسی برای خودش نظری داره...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نحوه ابراز و بیان اون نظر به شخصیت طرف بستگی داره + اینکه نحوه خواندن و تجسم کردن مخاطب برای خواننده نیز مهم هست.
هیچکس به شما توهین نکرده چرا که اگر میکرد جوابش رو سنگین میگرفت.
اما این میل شماست که میخواهید بمونید یا خیر
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
IR|..invisible (01-23-2013),Karawana (01-23-2013),katzong (01-24-2013)
من کاری به ایرانی یا جای دیگه ایش ندارم اما رستم یه قهرمان فقط ایرانیه اما زئوس تو تاریخ خیلی از کشور ها هست و بنظر من جالب نمی شه
همیشه باید توی یه دوراهی باشم:smile13:
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©