این سایت لیاقت نداره
این سایت لیاقت نداره
Amin-Wanted (01-24-2013),Dude (01-26-2013),IR|..invisible (01-31-2013),Jenius007 (01-24-2013),MasteR (01-24-2013),Milad._.R (01-24-2013),musicbl4st (02-02-2013),Sharingan (01-24-2013),WardeN (01-24-2013)
با آمدن Troll بازی خیلی بالانس میشه
ضد خیلی از هیروهاست و میتونم بگم با آمدنش هیروهایی که تا الان راحت میچریدن و آخر بازی جر میدادن کارشون سخت شده
با این حال جای SoulKeeper خالیست
----------------
باید اضافه کنم تو این عکس Troll خیلی قیافش مضخرفه
یعنی واقعا اینقدر احمقن که نمیفهمن ترول به این زشتی نیست ؟ آخه کجای ترول کچله
اه اه اه واقعا بعضی وقتا باید به مغز اینا شک کرد که اصلا چیزی حالیشون میشه یا نه
اگه تو بازیم همین طوری باشه ...
حالم به هم خورد
ویرایش توسط Mr.Legendary : 01-24-2013 در ساعت 01:22 AM
Sharingan (01-24-2013)
شما ترول مو دار دیدین؟ ترولا دقیقا این شکلی هستن قرار نیست برد پیت برات طراحی کنن که! خیلی هم با حاله هر هیرویی میاد می گن زشته. خو برین چیر لیدرز ببینین به جا دوتا. قیافه هر هیرو با توجه به شخصیتش باید با حال باشه طرف می گه اسلارک چه زشته خو طرف وزغه ! برا یه وزغ قیافش خیلیم با حاله. با این عکس ترول بنظرم خیلی هم با حال طاحی شده!
Karawana (01-26-2013),xravencorex (01-24-2013)
عکس های بیشتر اینجا هست!
دیگه هرکی بگه این ترول رو زشت طراحی کردن.......
Amin-Wanted (01-24-2013)
اينطور كه من فهميدم فكر ميكنم هيروي بعدي كه قرار بياد Tuskarr بايد باشه
ولي فكر نكنم تا كمتر از 2-3 هفته ديگه بياد چون تازه مدلهاي اوليه رو دارن ميسازن
این عکسی که اینجا گذاشته شده باگ هستش و من اینو تو فروم مطرح کردم که گفتن عکسی که در اول صفحه گداشته شده باگه و این عکس اصلیه که مو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
متن زیر رو هم ببینید , تمام خاندان Troll ها مو داشتند و دلیلی نداشت این کچل باشه
لطفا اینقدر سریع جبهه دفاع نگیرید و واقع بین باشید
ویرایش توسط Mr.Legendary : 01-24-2013 در ساعت 11:36 AM
دوست عزیز اون موقع که من این پست را گذاشتم هیچ عکسی از ترول توی سایت ها نبود و حتی joindota و dotacinema و cyborgmatt سایت ها حتی اعلام نکرده بودند اپدیت جدید را من 1 ساعت صبر کردم تا این عکس از joindota بیرون اومد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Amin-Wanted (01-24-2013)
شما که سروری عرفان خان
من حرفم با آقای Viper.god بود که میگه دوست داری واست موهای برد پیت رو طراحی کنن : دی
موهای برد پیت نمیخواد هم موهای خود ترول باشه کافیه و خوشبختانه هست
----------------------------
به نظر من هم هفته بعد باگ فیکس میکنن و هفته بعدش هیرو میاداينطور كه من فهميدم فكر ميكنم هيروي بعدي كه قرار بياد Tuskarr بايد باشه
ولي فكر نكنم تا كمتر از 2-3 هفته ديگه بياد چون تازه مدلهاي اوليه رو دارن ميسازن
نگفتم که گفتی مو ها برد رو بزارن براش. گفتم به قیافه گیر می دین و قرار نیس برد بسازن که. بعد خیلی از ترولا کچلن مدل موی دیزلم مد بینشون اگه ترول رو ویکی پدیا بزنید فکر کنم بیاد!
استایل ایستادنش خیلی شبیه huskar هستش در کل خوب طراحی شده
Do You Afraid Of God ? No Im Afraid Of You
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©