اقا ما یک هفته نبودیم رفتیم سفر رسیدیم دیدیم 2 گیگ اپدیت میخواد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله دوست عزیز امکانش هست
اقا ما یک هفته نبودیم رفتیم سفر رسیدیم دیدیم 2 گیگ اپدیت میخواد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله دوست عزیز امکانش هست
musicbl4st (02-01-2013)
میشه Pause داد باز Resume کرد ولی من تست نکردم که آیا میشه استیم رو بست و سیستم رو Restart کنیم باز هم میشه یا نه
من میگم ریسک نکن و بهانه دستش نده بدون اینکه سیستم رو خاموش کنی آپدیت کن
اگه خواستی Pause هم بده : دی
musicbl4st (02-01-2013)
خب دوستان یکی از دلایل اینکه حجم آپدیت بازی زیاد هست اضافه شدن بیش از 40 آیتم به بازی هست. (آیتم برای هیرو ها)
بسیاری از مجموعه های قشنگ برای هیرو ها گردآوری شده که از زیباترین و منحصر ترین آنها میتوان به ست Anti-Mage, Windrunner, Enchantress, Naga Siren و Quin of Pain اشاره کرد. باقی هیرو ها هم خوب هستند مخصوصا ست جدید Pudge که شبیه زامبی های رزیدنت اویل 4 شده
یک Courier بامزه نیز اضافه شده که جت پک بهش وصل شده و گذاشتن اون هم خالی از لطف نیست
در ادامه آیتم ها را هیرو به هیرو قرار میدم...
پنهان کننده: Courier
پنهان کننده: Anti-Mage items
پنهان کننده: Chen items
پنهان کننده: Enchantress items
پنهان کننده: Windrunner items
پنهان کننده: Broodmother`s items
پنهان کننده: Crystal Maiden`s items
پنهان کننده: Dazzle`s items
پنهان کننده: Enchantress` items
پنهان کننده: Faceless Void`s items
پنهان کننده: Lone Druid`s items
پنهان کننده: Naga Siren`s items
پنهان کننده: Outworld Devourer`s items
پنهان کننده: Phanthom Lancer`s items
پنهان کننده: Pudge`s items
پنهان کننده: Queen of Pain`s items
پنهان کننده: Silencer`s items
پنهان کننده: Sand King`s items
پنهان کننده: Slardar`s items
پنهان کننده: Templar Assassin`s items
پنهان کننده: Tidehunter`s items
قط متذکر شوم که بعضی هیرو ها دارای چند ست هستند که من آنها را با هم قرار دادم.
نکته دیگر هم اینکه اکثر این آیتم ها و ست ها در فروشگاه دوتا 2 برای فروش وجود ندارند !
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (02-02-2013),bachedinamit (02-01-2013),IR|..invisible (02-01-2013),MasterJoint (02-01-2013),Mr.Legendary (02-01-2013),musicbl4st (02-01-2013),Nightmare (02-02-2013)
به خاطر این اکثر ست ها وجود نداره اینکه Unreleased هست.
حجم عظیم اپدیت بیشتر برای جاگزینی فایل های قدیمی بازی با فایل ها جدید هست که باعث تسهیل در بارگذاری میشود(Loading) در اصل اون اشخاصی که lag سیستمی داشتند(یعنی سیستم پایینی داشتند) اون Lag ها برطرف میشود و کسایی بعضی وقت ها که مشکل در Loading داشتند(بازی load نمیشد و faild میشد) دیگر کمتر به این مشکل برمیخورند
منبع: Dev.Dota2.com
Amin-Wanted (02-01-2013),musicbl4st (02-01-2013),rinnegan1 (02-01-2013)
ها این شد :d
|یتم پودج ارزششو داره .
اما باید 2 روز آپدیتش کنم این سخته
با ممنون از دوستان که اطلاع دادن
musicbl4st (02-01-2013)
آپدیتش که چیز خاصی نداره ، فقط آیتم اضافه کرده ، کاش حداقل یه هیرو میذاشت توش آدم دلش نسوزه
آخر سر همه هیرو ها آیتم میگیرند به غیر از این Naix
همیشه باید توی یه دوراهی باشم:smile13:
FCB (02-01-2013),musicbl4st (02-01-2013)
به فروشگاه اضافه شدن
Store
musicbl4st (02-01-2013)
واقعا جای تشکر از سایت به این خوبی هست
یه چیزی در روز که من هر بازی میزدم حدود 150 مگ حجم کم میکرد برای شما هم همینطوره ؟؟؟
برای همین مجبورم بی خوابی بزنم تا 1 بامداد بیدار بمونم تا یه بازی کنم حجمم کم نشه
با چیه مگه 2 گیگ اپدیت ولو چه می دونه یه کشوری به اسم ایران که سرعت نتش در حد ... محدودیتم داره .بدونه هم به اونجاش می گیره دوست من چینی ماهی 5$ به پول چین 5 دلارا نه ایران! می ده برا نت 20 مگ محدویت دان هم ندارن یه رفیق دیگم استرلیاس سرعت دانلود استیمش 5 مگ هس. خو برا وانا عادیه طرف تو 10 دقیقه اپ می کنه!
یعنی واقعا این آپدیت میتونه لگ بازی رو کم کنه؟؟اگه این طور باشه که ارزش این هم زمان برای آپدیت رو داره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©