بابا این dexter این همه استریک های خوشمل میزنه یکیشون نبود
حرکات معمولی بود
اما خدای اینوکر ایرانه من قبولش دارم باهاش بازی کردم.
و در آخر ممنون
بابا این dexter این همه استریک های خوشمل میزنه یکیشون نبود
حرکات معمولی بود
اما خدای اینوکر ایرانه من قبولش دارم باهاش بازی کردم.
و در آخر ممنون
De[x]ter (02-06-2013)
دوستان توجه داشته باشند که ریپلی ها در استیم خیلی نمیمونه و پاک میشه و نصف ریپلی هایی که برای ما ارسال شده بود هم از استیم پاک شده بود
و دامنه انتخاب ما بسیار کم شده بود
توصیه می کنم اگر حرکتی میزنید که به نظر جالب میاد ریپلی اون بازی رو حتما دانلود کنید.
World Should Feel PAIN
یه مشکلی که داشت این بود که خیلی آهسته میشد . در ضمن داداش یکی از دوستای من با اسنایپر یه رکوردی زده که شاید تو دنیا کم تر کسی تونسته باشه به اون حد برسه 59 تا کیل تو یه بازی دوس داشتی یه نگاهی بندازین واسه اپیزود بعدی
ویرایش توسط Nightmare : 02-04-2013 در ساعت 03:37 PM
Karawana (02-04-2013)
پیشنهاد میکنم از این آهنگ برای دمو های بعدی استفاده کنید.
Two Steps From Hell - False King.mp3
ممنونم از بابت دمو
نمیدونم دقت کردید یا نه من باگ دیدم تو بازی شاید هم مشکل گرافیکی باشه
اون قسمتی که pudge با زنجیر riki رو میگیره زنجیرش از سمت مخالف میره خیلی عجیبه چرا ؟؟؟ خوب دقت کنید
Karawana (02-06-2013)
rampage huskar vaghean zaye bud khate HP haro age negah koni farghe iteam haro mituni bebini darzem tak tak omadan
age dust darin ye tak be 5e ziab bebinin ke hame baham budan na tak tak omade bashan
140245477
دوست عزیز بسیار ممنون از نظرتون لطفا :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1. فارسی تایپ کنید .
2.برای ارسال ریپلی به اینجا مراجعه کنید.
با تشکر
World Should Feel PAIN
FCB (03-03-2013)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چشم
فقط کجا؟ :دی
پذیرش ریپلی برای دومین قسمت دموی دوتا 2 سایت دوتابازThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من گفتم که از خط hp هاسکار اختلاف ایتم ها واضح بودن و کارش خیلی شاخ نبوده و کلا کاره اسکلت فقط خوب بود
دوست عزیزم ک فکر میکنه دکستر خدای اینوکر ایرانه چند تا از بازی بچه های ایرانی رو ببین
همه این سایتو نمیشناسن ک
بازم ممون
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©