آقا محمد بازم از 3 تا بازی بلد بپرس ببین چی میگن.
Master جان اونا هم لازم نیست ترجمه شن توی تمام آموزش ها همینطوری بودن.
آقا محمد بازم از 3 تا بازی بلد بپرس ببین چی میگن.
Master جان اونا هم لازم نیست ترجمه شن توی تمام آموزش ها همینطوری بودن.
MasteR (02-07-2013)
distra هم تنها نمیاد , کری داره که اگه مورف برگشت سر جاش و سایلنس شد سر سه سوت دخلش رو میارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آفرین پوریا آموزشت خوب بود ازت راضیم
World Should Feel PAIN
Sharingan (02-08-2013)
آقا ازين به بعد مورف زديد اين يارو هم تو تيم حريف بود يه shadow blade ببنديد! حل شد ديگه آقا مشكل صلوات بفرستيد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دمت گرم داداش عالی بود مرسی...
سلام
ببخشید میشه بگید اولین ایتم برای مورف مانتا خوبه بگیریم یا لینکن
و اینکه یه کم در مورد تنظیمات استرنج و اگیلیش توضیح میدید
که اویل بازی مثلا hp رو روی چند بزاریم بهتره و همینطور اواسط بازی
مرسی
اول به شما دوست عزیز پیشنهاد میکنم چندتا رپلی مربوز به ti4 ببینید چون رو دور بود و خوب باهاش پلی میکردن
در مورد دو ایتمی که گفتی هر کس یه سبکی داره و نمیشه گفت کدوم اول ببندی چون بستگی به هیرو مقابل و موقعیت داره پس باید هر دوش رو تست کنی تا ببینی کدومش برا شما بهتر ج میده
در مورد این هیرو بگم شما بیشتر به اگلیتی نیاز دارین من خودم اول بازی میکردمش 500-530 یا بعضی مواقع 475 . اواسط بازی هم رو 900-800 .
bayani (01-20-2015)
اگه توی تیم حریف هیرو هایی بودن که تمام وجودشون وابسته به اسکیل هایی هست که میزنن و اگه دیدید اسکیل هاشون خیلی داره میره رو اعصاب لینکن ببندید و اگه دیدید بازی رو جلو هستین منتا.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول بازی بالانس بین اجیلیتی(agil.)و استرنث(Str.) خودتون رو نگاه دارید.
bayani (01-20-2015)
نمیدونم چرا ولی این هیرو نمیتونه جلو اسپکتر قد الم کنه
تو بازی ایتم برابر با اسپکتر ازش میخوره
شایدم ایتم مورف بیشتر بود ولی بازم جلوش دووم نیاورد
پوریا خدایی غلط املایی نگیر
bayani (01-20-2015)
لینکن در 90 درصد مواقع آیتم اوّلِ.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنظیمات Str-Agi هم کاربرد های خیلی زیادی داره، من 3 مورد از پرکاربرد هاشو میگم:
1- میتونی اول بازی Agi رو ببری بالا تا راحت تر کریپ بزنی فقط باید حواست باشه جلوت نوکر های سنگین مثل Zeus نباشه که 2 تا لول بزنه بمیری و حواستم باشه گنک نشی !
2- موقع فرار میذاری روی Str و میری پشت سرتم نگاه نمیکنی، تجربه نشون داده در اکثر مواقع زنده میمونی !
3- قبل از درگیری یا گنک Agi رو ببر تا آخر بعد یه Etheral بزن رو طرف بعدشم 2 کن، بعد دوباره Str رو زیاد کن که نمیری !
GL
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
bayani (01-20-2015),samdeloges (09-07-2016)
چرا ایتم aghanim رو توضیح ندادی؟ به نظر من aghanim یکی از اصلی ترین ایتم برا مورفه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©