This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این تاریخ مقرر کی هست؟ و کجا حضور پیدا کنن؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این تاریخ مقرر کی هست؟ و کجا حضور پیدا کنن؟
از پنج شنبه هفته آیندهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تاریخ دقیق بزودی که گروه بندی ها آماده شد اعلام میشه.
در لابی که برای انجام مسابقه ساخته میشه !
IR.Wolf (02-28-2013)
با سلام
2 تا از بازیکنان تیم The Army Of Shadow تغییر کردن
IR•Mitternacht (مهدی) و [MR] 0(-'( (رضا) به جای ™ NevЯ More و Pr o MasON
ویرایش توسط tic : 02-27-2013 در ساعت 08:37 PM
1- Id Steam : oramas2 , Steam Name : PA[R]S Randy , Name : Arian
2- Id Steam : arthorkabir , Steam Name : ☾ ▲▼ѦƦŦФƦ_¥ΛṖɦ£ŦŞ ☾ ▲▼ , Name : Amir Hosein
3- Id Steam : oramas1 , Steam Name : PA[R]S bond , Name : Hadi
4- Id Steam : TIGERTIGON , Steam Name : II®☠ARROW☠ ®II 99% ████] , Name : Farhang
Leader Team Id Steam : pars_007 , Steam Name : .: þΛ[尺]ら:.ᅙᅙᆨ/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿" , Name : Mohammad , ID Yahoo : jazereh_naz@yahoo.com , Num : 09393632010
--------------------------------
ویرایش توسط pars_007 : 02-27-2013 در ساعت 06:27 PM
-----------------------------This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش شد. لطفا نام بازیکنان هم با ویرایش ککردن همین پست ذکر کنید.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
به اميد يك مسابقه ي عادلانه و زيبا
من خودم به عنوان يك تماشاچي حمايت خودمو از دوتابازان ايراني اعلام ميكنم
با سلام ..تیم اولی که ثبت نام کرده ما بودیم که من اون تیم رو کمی ویرایش کردم ..لطفا تغییرات رو اعمال کنین..با تشکر
دوستان ب دلیل بروز برخی اشتباهات در قوانین من آنهایی را که اصلاح شدند اعلام میکنم :
این بازیکن میتواند از شروع تورنمنت تا هر زمان که تیم در تورنمنت حضور دارد با آن باشد و محدودیت زمانی خاصی ندارد.• در کنار بازیکنان رسمی تیم ها هر تیم اجازه دارد تا از یک بازیکن دیگر در طول یک روز استفاده کند به شرطی که آن شخص دارای مشخصات زیر باشد :
- عضو یک تیم دیگر در تورنمنت نباشد
- برای تیم های دیگر حاضر تورنمنت در طول مرحله حاضر بازی نکرده باشد
این فرد در بازی به نام Stand-in شناخته خواهد شد و در طول بازی باید نام آن به صورت Stand-in.User Name باشد. بازیکنان هر تیم نیز موظف اند تا یک نام مستعار از تیم خود در کنار نام کاربری استیم خود داشته باشند.
بازیهای مرحله گروهی در 3 روز و حذفی 2 و سپس دو فینال صغیر و بزرگ در 1 روز• بازیهای مرحله گروهی در طول 2 روز و مرحله حذفی 3 روز و سپس بعد از یک روز استراحت بازی فینال در 1 روز برگزار خواهد شد.
* هر تیم در مرحله گروهی در هر روز با یک تیم دیگر بازی میکند تا در نهایت در روز سوم با هر سه تیم دیگر گروه خود بازی کرده باشد.
بازیها از پنجشنبه همین هفته یعنی 91/12/17 شروع خواهد شد اما زمان بازیها توافقی خواهد بود. بدین صورت که ما با لیدر هر دو تیم برای ساعت بازی هماهنگ میکنیم و آن را در یک صفحه جداگانه در سایت به همراه تایمر زمان شروع بازی قرار میدهیم.• تمامی بازیها از ساعت 7 شب شروع خواهند شد و تیم ها موظف اند حداقل 10-15 دقیقه زودتر در لابی ایجاد شده توسط ادمین گروه خود حاضر باشند.
* در اصل این مورد از قوانین بین المللی را زیر پا گذاشتیم اما خب بعضی هستند که از گیم نت و جاهای دیگر می آیند و ساعت 7 برای آنها سخت است.
* قاون بک دور را همه میدانند اما باز هم برخی سؤال کردند و باید بگم بله بک دور مجاز هست و همچنین بیش از دو آیتم Hex برای هر تیم مجاز نیست.
برای مشاهده گروهبندی به ایــنــجــا بروید.
بهـ امید یک تورنمنت خوب و عالیـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
تیم The Army Of Shadow از مسابقات حذف ، و تیم Persian Immortal Warriors جایگزین آن شد.
MasteR (03-02-2013),SentrY.WardZ (03-04-2013)
سامان جاهد ، علیرضا اتفاق ، خشایار شاه نظری ، برنا , روهام
-Steam Users: D4nDeli0n , D5RedHawk , D1Vort3X,D3reli0n,D2Sentry.WardZ
-Nicknames: سامان ، علیرصا سنتری ، خشی ، برنا ، روهام
-CAP:سامان جاهد D4nDeli0n
-capitain : Yahoo : saman_jahed_sampadi@yahoo.com _ Tel:09355376076
Team Name : Don.Z
فایل پیوست 807
------------------------------------
One down, Four to go
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©