اولا سلام۱.اگه کسی دیر جواب میده دلیل نمیشه که حق با اون نیست . شاید طرف کارو زندگیشو مهمتر از پست دادن تو این سایت و کل کل کردن با بعضی آدم های معلوم الحال دیده !!!
آخه عزیز من شما انقدر وقتتون پر هست که اصلا وقت نمیکنید دوتا بازی کنید و به سایت سر بزنید هر موقع هم میایید سایت ما یک سری پست های مسخره و همانند افراد لوده و دلقک میزارید که آخرش هم توسط دوست خوبم مهرداد نزدیک بود اخطار بگیرید پس شما معلوم الحال تر هستی
حسین رو راستیتش چه میخوای باور کن چه میخوای باور نکن برام مهم نیست اما راستش اینه اون شب حسین اینا بازی نداشتن و من هم گفتم خب یکی از قوانین Standin بازی نکردن در اون Stage برای تیم دیگر هست که حسین بازی نکرده بود چرا که بازی اولشون بدلیل حاضر نشده AoC برنده اعلام شدند.اعتراضات تیم ما : حضور بازیکن غیر قانونی در تیم حریف + اعتماد نداشتن به کسی که برای اولین بار گزارشگر این مسابقات میشه !!! اونم کسی که با شخص بنده همین تازگی مشکلی پیدا کرده و رابطه ی صمیمانه ای با پلیر های تیم حریف داره !!!!
اما خب دقیقا همون لحضه ای که تاپیک رو استارت کردم حسین تو Voice Chat بهم گفت خب ممد درسته من بازی نکردم اما عضو تیم که هستم ! خب بعد از استارت هم کاری نمیشه کرد جز خروج از بازی که حسین هم دقیقا این کار رو انجام داد و از بازی خارج شد.
در رابطه با فربد من کاری به کار شما همین الآن شده باشه نیما فراری از تیم خودت رو میارم اینجا شاهد باشه که طرف 3 روز بود داشت تمرین گزارشگری برای سایت میکرد اون روز هم که من تاپیک مرحله حذفی رو میزدم آفلاین بود که بهش بگم فربد واقعا 100٪ گزارشگر میشی یا نه؟ که به همین خاطر فعلا اسم اون چهار نفر مونده منم تا الآن ادیت نکردم
این هم مطمئن باش طرف به قول خودش با یکی از بازیکنای شما بیشتر از من و دیگران رفیق بوده و اگر قرار بوده فری بده به اون میداده. از طرفی شما اگر شک داشتید طرف این کار رو میکنه یا نه به یکی از کثیر الدوستانتان پی ام میدادید که بازی رو نگاه میکرد میگفتید فلانی گزارشگر دقیقه فلان صداش قطع نشد؟ اتفاق خاصی نیفتاد؟ خیلی راه هست
اما خب نه که شما وقتت پر هست بازی هم به زور میرسی انجام بدی و خیلی هم مظلوم هستید بیخیال این موضوع شدید.
خوبه طرف گفت 4 ماه بازی نکردم نگفت 4 ماه آن نشدم. بازی نکردن علیرضا هم بدلیل بودن رفیقاش در دوتا 1 هست و آنلاین شدندش در دوتا 2 به دلیل خود بنده هست که از زمانیکه 2 گیگابایت آپدیت اومد بهش پی ام دادم آن باشه تا یک روز نیاد ببینه باید 5 گیگ دانلود کنه که تازه همون 2 گیگ رو هم من بهش دادم و بقیه رو تا اون روز خودش کرده بود.بازی کنی هم که به عنوان یاره ذخیره آوردن شک کردیم که دوباره همون ajax باشه .ولی یارو خودش ادعا کرد من ۴ ماه دوتا بازی نکردم و الان saveh زنگ زده بعد ۴ ماه آن شدم...ازش پرسیدیم خوب شما که چند ماه نبودین چطور به سرعت ۱-۲ دقیقه آپدیت کردی که خودش هم جوابی نداشت بده
خب اولا شما این کار رو انجام بده و با سه تا آیدی آن شو به طور همزمان ثانیا مگر خودت نمیگی نمیتونی پیام های آیدی اصلیت رو جواب بدی؟ پس چرا حسین جواب میداد؟ (حاجی خودت جواب خودت رو دادی)خود من می تونم هر لحظه که اراده کنم با حداقل ۳ تا آیدی همزمان آن بشم...با یکی توی COD می رم ..هر کی هم نگاه کنه به اون آیدی فکر می کنه دارم یه بازی دیگه می کنم ...اما اگه وسط بازی دوتا کسی به آیدی اصلیم پیام بده دیگه نمی تونم جواب بدم !!!! و نکته همین جاست...
تمسخر تیم ما؟ lol خوبه ریپلی حاضر هست...شما به من میگید خوبه ممد جون دمت گرم ادمین هستی و تقلب میکنی و فلان که منم جواب دادم تیمی مثل شما نیازی به تقلب نداره که راستش هم گفتم در ثانی جای دیگر گفتی ما خیلی با هم بازی کردیم گاهی شما بردید گاهی ما ! که من گفتم واستا واستا کی شما ما رو بردید؟ ریپلی بده خبیه کم که از بازی دوم گذشت saveh شروع کرد به تمسخر و تحقیر تیم ما ......والا NAVI هم که بازی هاشو برنده می شده٫ شروع نمی کنه به تمسخر حریف ..چه برسه به این یارو...
که جواب دادی یعنی ما و شما تا حالا با هم بازی نکردیم؟ که خب این اصلا جواب سؤال من نیست و یعنی انحراف
حاجی دینت اسلام نیست چند نفر هم میدونن و نمیدونی تهمت چقدر بد چیزی هست و از ایرانی بودن فقط فارسیشون رو بلدی دائمی وقتی به کار میره که ثانیه پشت ثانیه ما به شما بخندیم و شر و ور بگیم. بله بله حرف نامربوط اصلا تایپ نکردن اما شما نیدده باشی فحش آخر بازی رو بالای 10 نفر دیدن که نیاز به توضیح و مقدار رکیک بودنش ندارهلازمه که همین جا از تک تک بازیکن های تیم خودمون تشکر کنم..تو اون اوضاع آشفته ..با اون اوضاع داغون عصبی و تحقیر و تمسخر های دائمی که از طرف داور بازی شامل حال ما شد ٫ بازم کنترل خودشونو از دست ندادن و حرف نا مربوطی تایپ نکردن..
اینطوری بهت بگم که فحش طرف از اون چاقال گفتن من هم بسیار بد تر بود تو که حالا روت نشد معنی اون رو بنویسی من دیگه چی کنم؟
خیلی حال داد ! حداقل یک هزارم اون فحشی که ب من دادن نیست
تحقیر کردن هاش که تموم شد.. ما رو با لفظ (( چاقال )) صدا کرد...!!!! هر کسی که معنی این حرفو نمی دونه روی لینک زیر کلیک کنه تا معنیشو بفهه !!!!
فارسی شهری - چاقال
اولا تا به اینجا بهت شما گفتم اما اینجا رو میگم یارو باباته ! پس تو خانواده رفیق شما که دم از ک* میزنه لابد باباش به ننش یاد داده اونم به بچش پس خانواده ما از نظر فحاشی هم پایین تر و با شعور تر هست ههحالا حرف من اینه که اگه این یارو نمی دونسته معنی چاقال رو٫ یا فکر می کرده معنی خوبی داره ٫ یا اصولا تو خانوادش چاقال بودن و کاربرد این ناسزا نرماله ٫ که چرا وقتی پلیر ما حرف خودشه به خودش نسبت داد ناراحت میشه !!!و چرا پلیر ما به اتهام فحاشی به
خواسته تیم ما : والا تو قوانین مسابقات نوشته شده که توهین برابر است با بن شدن از مسابقات..هیچ جایی هم ندیدم که نوشته شده باشه فلانی از قوانین معاف است !!!! هر آدم منصفی با نگاه کردن به بازی دوم خیلی راحت می فهمه که آیا این قانون شامل
شما برو دادگاه بگو آقای قاضی این چند نفر جو رو طوری تنظیم کردن که بنده رو به ناسزا گفتن بکشونن که بهنده هم یک ناسزا با عنوان چاقال گفتم و اونها هم باز جواب من رو میدادند اما من دیگر هیچی نگفتم و اونها ادامه میدادند به تهمت و همچنین فحش. ببین قاضی بهت چی میگه
دمت گرم خدا خیرت بده
دادا تو رو خدا جون بچت برام میل کن ما بچه ها ساوه اصلا بلد نیستیم ریپلی دانلود کنیم یا ببینیمنکته ۲ : اگه رپلی اشتباهی آپ کردم و یا رپلی کار نمیکنه پیغام خصوصی بدین تا درست کنم یا بهتون مستقیما ایمیل کنم...
-----------------------------------------------
جواب ها کاملا منطقی بود این رفیق مسیحی ما هم که خودم دقیق نمیدونم هست یا نه اما خداییش از 3 نفر شنیدم که هست رو هم باهاش تا میتونستم به خوبی رفتار کردم علی رغم تهمت های پی در پی و دروغ هایی که میگفت از این به بعد هم هر ارسالی در رابطه با این موضوع بی برو برگشت حذف خواهد شد.
سپاسـ