نوشته اصلی توسط
620bOLi
سلام به همه و خسته نباشید میگم به همه
خواستم در مورد باخت دیشب و اتفاقاتش توضیحاتی رو بدم
از پنج شنبه شب شروع میکنم - من منتظر بودم که ساعت بازی final Ub رو بهم بدن حتی تا ساعت 00:30 هم آنلاین بودم و کسی بهم ساعت بازی رو نگفت
ساعت 4 نیمه شب اومدم به سایت دوتا باز سر بزنم و دیدم که ساعت بازی با scenario رو ساعت 15:30 تعیین کردن ,خیلی جالب بود واسم قبلا ساعت UB final رو ساعت 18:00 ,همون موقع با امیر صحبت کردم امیر گفت ازم پرسیدن ساعت 15:30 هستید واسه فردا؟ امیر خان هم گفته بودن که بله ما هستیم, تعجب کردم و با خودم گفتم آیا ما بوقیم؟ باید با منم هماهانگ میشد ,بعد داخل سایت یه توضیحاتی رو دادم و ناراحت بودنم رو عنوان کردم و فردا شد و با لطف امیر و لطف آقا میلاد بازی شد همون ساعت 18:00(حق با ما بود که ساعت بازی به 18:00 تغییر کنه)
ساعت 18:00 شد و ما هم 5تامون در لابی بودیم ود در لابی پوریا meteor و milad72R حضور دشتن و من همینطور منتظر بودیم تا ساعت 18:20 که 2تا از بازی کن های من که ایرانی نیستن بهم گفتن امکان داره برنامشون بهم بخوره و بهم گفتن تا 18:30 طبق قانون هستیم و این حر ف رو به ادمین انتقال دادم اونم به امیر خان زنگ زدنو و امیر گفت تا ساعت 19 میرسیم و ما هم قبول کردیم و ادمین گفت اگه نیان win میخورید 19 شد و 2نفر از scenario نبود و 2 نفر از بازی کن های ما رفتند(همون خارجی ها) و ادمین بهم گفت win بزنم واستون ؟ منم گفتم دیدی که شرایطو و اونم قبول کردو بعد من رفتم که بخوابم آخه من کم خوابی داشتم و بعد دوستم حسین زنگ زد و گفت ادمین گفته بازی اول رو بردید و باید باشید (هاها) و من دیدم proxina و straightbanana نیستن و حتی 15 دقیقه صبر کردم و دیدم که نیومدن و مجبور شدم id هاشونو بدم به 2 نفر دیگه که بیایم و فقط بازی کنیمو این شد باخت مسلم ما و 3 نفر+2 نمیشه و اون 2تایی که جدید اوردم اصلا در سطح تیم ما نبودن و ................ووووووووووووووو
و اینو بگم بچه های scenario خیلی خوبن و باهاشون مشکلی ندارم و فکر میکنم این اتفاقات تقصیر من نبود
در اینجا به همه که بازیمون رو دیدن بگم که درسته scenario خیلی خوبن ولی 3نفره بودنه ما دلیلی بر بردن تیم scenario و خوب بازی کردن نیست
بازم من راضی ام