۱.اگه کسی دیر جواب میده دلیل نمیشه که حق با اون نیست . شاید طرف کارو زندگیشو مهمتر از پست دادن تو این سایت و کل کل کردن با بعضی آدم های معلوم الحال دیده !!!
2.در طی بازی تیم ما H-P با تیم SO^RP اتفاقات عجیبی افتاد که لازم دیدم اینجا هم بنویسم ..هر چند که داریم از یه فرد شکایت میکنیم پیش خود همون فرد و این به اصطلاح ادمین قراره خودش به شکایت علیه خودش رسیدگی کنه !!!!
اعتراضات تیم ما : حضور بازیکن غیر قانونی در تیم حریف + اعتماد نداشتن به کسی که برای اولین بار گزارشگر این مسابقات میشه !!! اونم کسی که با شخص بنده همین تازگی مشکلی پیدا کرده و رابطه ی صمیمانه ای با پلیر های تیم حریف داره !!!!
بازی اول : لابی سر ساعت توسط saveh ساخته شد وتیم ما وتیم حریف وارد شد.. در بین پلیر های حریف بازیکنی به نام ajax بود که خودش و تیمش در این مسابقات شرکت دارند و این کاملا خلاف قوانینه !!! کسی که ادمین هستش چه طور قوانین رو نمیدونه ؟ یا اینکه فکر کرده چون خودش ناظر بازی خودش هست دیگه کسی به کارش کار نداره !!!چون خودش لابی رو ساخته طبعا خودش هم فقط می تونه start game کنه...
ولی چند پست قبلتر طوری نوشته که اگه کسی ندونه فکر میکنه اصلا روحشم خبر نداشته ajax تو تیم دیگه هست و تا این آقا فهمیده یکی دیگه بازی رو استارت کرده ..در طی B/P یکی دیگه از ادمین های سایت با کنترل بازی متوجه خلاف می شه و بهش تذکر میده و به تیم ما هم پیغام داد که بازی رو ترک کنیم !!!
تو فاصله بین خروج از بازی اول شروع بازی دوم بنده خودم شخصا به saveh به عنوان ناظر بازی p.m دادم که آقا جان اگه پلیر ندارین مشکلی نیست ما می تونیم ساعت بازی رو عوض کنیم و لطفا گزارشگر هم عوض کن من بهش اعتماد ندارم ...
اما کو گوش شنوا ...saveh ادعا کرد که این گزارشگر ٫ گزارشگر رسمی سایت هستش و ما تعویضش نمی کنیم...در حالی که من خودم ۱ ساعت قبل بازی سایت رو که مرور می کردم فقط ۴ تا گزارشگر رسمی داشت !!! نمی دونم این یارو از کجا پیداش شد !!! اونم کسی که با هم مشکل داریم !!!! اصلا چرا نرفت بازی دیگه رو گذارش کنه ؟؟؟؟؟
من نگاه دوباره نکردم رپلی ها رو که ببینم free داده شده یا نه... اما هر کی دیگه جای من بود شک میکرد... اصلا این آقا نمی خواسته فری بده , چرا باید تیم ما تو موقعیتی قرار داده بشه که کل بازی فکرش به همین موضوع باشه ؟؟؟
بازی کنی هم که به عنوان یاره ذخیره آوردن شک کردیم که دوباره همون ajax باشه .ولی یارو خودش ادعا کرد من ۴ ماه دوتا بازی نکردم و الان saveh زنگ زده بعد ۴ ماه آن شدم...
ازش پرسیدیم خوب شما که چند ماه نبودین چطور به سرعت ۱-۲ دقیقه آپدیت کردی که خودش هم جوابی نداشت بده ..با یه مقایسه کوچک بین تعداد بازی هاو زمان بازی های این یار ذخیره با ajax برامون ثابت شد که پلیر عوض نشده بلکه ID عوض شده ..خود من می تونم هر لحظه که اراده کنم با حداقل ۳ تا آیدی همزمان آن بشم...با یکی توی COD می رم ..هر کی هم نگاه کنه به اون آیدی فکر می کنه دارم یه بازی دیگه می کنم ...اما اگه وسط بازی دوتا کسی به آیدی اصلیم پیام بده دیگه نمی تونم جواب بدم !!!! و نکته همین جاست...
بعد پایان بازی اول یکی از بازیکن های ما Emergency حاضر نشد با وجود شرایطی که از طرف داور بازی ایجاد شده بود به بازی ادامه بده و تو حد فاصل بازی اول ودوم ما بایدمی گشتیم پلیرذخیره پیدا می کردیم..
لازم نیست دیگه بگم چه قدر اعصاب پلیر های تیم ما به خاطر این رفتارها داغون بود و تنها چیزی که ما ازش حرف نمی زدیم دوتا بود..کلا بازیو فراموش کرده بودیم...
بازی دوم : شرایط این بازی هم اصلا عوض نشده بود . . .منم همچنان اعتراض تیم رو نسبت به این وضعیت به saveh به عنوان داور بازی اعلام می کردم تا خودش از تخلفات خودش جلوگیری کنه !!!! عجب طنزی شده !!!!
یه کم که از بازی دوم گذشت saveh شروع کرد به تمسخر و تحقیر تیم ما ......والا NAVI هم که بازی هاشو برنده می شده٫ شروع نمی کنه به تمسخر حریف ..چه برسه به این یارو...
لازمه که همین جا از تک تک بازیکن های تیم خودمون تشکر کنم..تو اون اوضاع آشفته ..با اون اوضاع داغون عصبی و تحقیر و تمسخر های دائمی که از طرف داور بازی شامل حال ما شد ٫ بازم کنترل خودشونو از دست ندادن و حرف نا مربوطی تایپ نکردن..
تحقیر کردن هاش که تموم شد.. ما رو با لفظ (( چاقال )) صدا کرد...!!!! هر کسی که معنی این حرفو نمی دونه روی لینک زیر کلیک کنه تا معنیشو بفهه !!!!
فارسی شهری - چاقال
اون قدر معنی زشتی داره که نمیشه اینجا نوشت ...اینجا یکی از بازیکن های ما اعتراض می کنه که چرا فهش میدی !!!! saveh میگه که چاقال که فهش نیست !!!!!!!! پلیر ما میگه خوب اگه فحش نیست پس م-*-*-ر خودته !!!!
حالا حرف من اینه که اگه این یارو نمی دونسته معنی چاقال رو٫ یا فکر می کرده معنی خوبی داره ٫ یا اصولا تو خانوادش چاقال بودن و کاربرد این ناسزا نرماله ٫ که چرا وقتی پلیر ما حرف خودشه به خودش نسبت داد ناراحت میشه !!!و چرا پلیر ما به اتهام فحاشی به
ادمین بازی حزف میشه ؟؟؟اما اگه نه !!! پس چرا خودش شروع می کنه به تمسخر و تحقیر و فحاشی به تیم حریف !!!
خواسته تیم ما : والا تو قوانین مسابقات نوشته شده که توهین برابر است با بن شدن از مسابقات..هیچ جایی هم ندیدم که نوشته شده باشه فلانی از قوانین معاف است !!!! هر آدم منصفی با نگاه کردن به بازی دوم خیلی راحت می فهمه که آیا این قانون شامل
حال پلیر ما میشه یا این داور بازی ؟؟؟؟ اتفاقات دیگه بازی هم اصلا دیگه مهم نیست ..
رپلی ها رو هم ایجا آپ کردم تا برین راحت ببینین ...
replays - Download - 4shared
نکته 1 : متاسفانه یادم رفت از جواب های شکیل و با مسمایی که داور این بازی در جواب به اعتراض های من در p.m دادن screenshot بگیرم..وگرنه اونا هم واسه خودش دنیایی بود
نکته ۲ : اگه رپلی اشتباهی آپ کردم و یا رپلی کار نمیکنه پیغام خصوصی بدین تا درست کنم یا بهتون مستقیما ایمیل کنم...