سعی کنید با بازی کردن خوب از بازی لذت ببرید آیتم خودش میاد
سعی کنید با بازی کردن خوب از بازی لذت ببرید آیتم خودش میاد
من باز دارم میگم valve داره به لول بالاها ظلم میکنه ، من هرچی دارپ خوب دیدم برای افراد لول زیر 30 بوده ، از لول 30 تا الان که نزدیک به 80 هستم ایتم درست نداشتم
من لول 133 هستم هیچی ندیدم تا حالا :d
خدا پدر valve رو بیامرزه ، میبینی بانس چه میکنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
akpro (10-17-2013)
عزیزم چرا هر کی لول 100 به بالا هسش میگی بتل بانس؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من لول 120 بدونه بتل بانس هسم جز افراد قدیمیه دوتا2...
الکی از چیزی که آگاهی نداری لطفا نظر ندین ...
از کجا میدونی این بنده خدا بتل بانس زده؟
(قسط توهین ندارم)
خواسی میتونم از اون موقه هاقدیم بهت عکس بدم...فکر نکنی دروغ میگم ...
akpro (10-17-2013)
عزیز دل من ، من دارم شوخی میکنم عجب !!!! شما خنده بعده تایپ رو نمیبینید ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصلا نمیشه شوخی کرد ؟!
همش دوس دارن به حاشیه بکشن صحبت یه فرد رو
عزیز من باور میکنم چون خودمم اینطوری بودم ، نمیدونم چرا نمیشه اصلا شوخی کرد !
به هر حال ... موضوعی بود گفته شدو تموم شد...
عزیز ما بانس اینا نزدیم جزو اولین ها هستیم تو استیم از زمان mwThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون موقع شما فوقش گارنا ایکس فایر بودی داداشم
عزیز گرنا چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنده هم جزء یکی از بهترین تیم های mw بودم تیم ها بازی منو هم دیدن ما هم از قدیمی های استیمیم گلم . در ضمن بنده نمیدونستم یه شوخی باعث میشه به شما pro ها بر بخوره باید خشک باشیم
توی تیم ها هم H.S.D | $$ بودم نقشمم هم معمولا اسنایپر بود
ویرایش توسط Mohammad_ai69 : 10-18-2013 در ساعت 09:18 AM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©