بچه ها فقط زمان مسابقات int بود که با هر لول اپ ایتم میداد نه ؟
من هرچی تست کردم دیدم هر لول اپ ایتم نمیده دیگه !
بچه ها فقط زمان مسابقات int بود که با هر لول اپ ایتم میداد نه ؟
من هرچی تست کردم دیدم هر لول اپ ایتم نمیده دیگه !
موفقیت برای اشخاص کم ظرفیت , مقدمه گستاخی است ... !
Steam iD : lv1amad
A_W_Z_2 (10-18-2013)
واسه من که با هر لول آپ همیشه آیتم (1uncommon or 1common T_T) داده و میده هنوز هم!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بنده توی کلن Raz هستم و به نظر کلن HSD کلن بسیار خوبی هست من با بچه هاش خیلی رفیقم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من خودم تا به حال که 600 تا وین دارم فقط 3 تا Rare داده به من.
اگه به لول پایین ها ایتم های خفن نیمداد بازم خوب بدود می گفتیم به هیچ کس نمیده ولی وقتی بهشون legenday lycan,mirana و حتی یکی دیدم لول 12 arcana داشت وقتی ادم اینارو میبینه میسوزه از درون چند بار به ذهنم زد برم از اول acc بسازم شاید شانس به ما هم رو کنه
(خوبه حداقل به شما uncommon میده به من common میده اونم تکراری )
اول H.S.D ها چند نفر بودیم که تشکیل داده شد اصلش H.S.D | ps بود رفیق بنده اما من 2011 تا 2012 نبودم قدیمی ها مشناسن منوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد دوتا هم قبلا inv ما پر از rare بود . دارپ الان خیلی بد شده
بله دوست عزیز ادمین شما هم ps و statham بود حمید من با بچه های hsd دوستم اما شما یادم نمیاین مارشال حسین ...محسن . ماهم GNB بودیم بعد نامبرز
نگفتم پرو هستیم به شما نمیرسیم تو این زمینه
حالا به دور از این جهت خماری شب بهم ایتم داد بعد سالیان
شما عزیزی گلم ، من غایب بودم و به همین خاطره شاید . بعد اعضا خیلی شدن ، به طور مثال من بعده مدت ها که اومدم برای پلی دوتا ، دیدم چندتا ادد دارم ! accept که کردم دیدم انلاین هستن سریع پی ام دادن احوال پرسی و اینا که کجا بودی ( حالا منم نمیشناختم ولی اونا منو میشناختن ) البته به این خاطر بود که دوستان همگی به ما محبت داشتن و از ما یاد میکردن که بچه های جدید میشناختن ما رو .
حالا ایتم مبارکت باشه ما همچنان توی کف Rare هستیم
من تو کف uncommonامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا به ما box هم بده قبول داریم انقدر نا شکری کردیم اخرش دیگه box هم نمیده
راستی بچه ها شما شانس در اوردن TB یا DC hook رو دارید از صندوق Shitil's Summer Stash 2012
البته گیر اوردن این صندوق با کلیدش حدود 11 کی اب میخوره
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©