اگر منظورت chest هستش که اره دارم حدود 20 تاییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگر منظورت chest هستش که اره دارم حدود 20 تاییThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا والا ما میبازیم ایتم میده میبریم ایتم نمیده
اوندور از همه لولم بیشتر از همه ترکیبام بیشتر بازی رو بردیم (بازی 75 دقیقه طول کشید *
بعد به کسی که از همه ضعیفتر بود ایتم داد بعد بازی بعدی من نوب مپ بودم بم ایتم برای هیروی spirit beaker داد
من به این نتیجه رسیدم هرکی feed بده ایتم های خوبی میگیره
ولی به state مربوطه چون یکی از رفیقام که 450 وین و 117 یا 118 باخت داره :دی زارت و زارت ایتم شاخ میبره (legendary lycan-mirana va arcana borde ba یه عالم rare-myth )
کلا منم بد شانسم من خودشتو بکشه لول تموم شه ریر یا unc بده وگرنا عمرا بده . :دی امار من تو گیم 30/0 هست 5 بار Ultra گرفتم هیچیم نداد :دی
فکر کنم به لول هم بستگی داره
الان به من کمتر از uncam نمیده( اصلا صندوق نمیده)
بله از زمانی که mmr اومد دادن ایتم ها واقعا خوب شده
لول من 69 شد همین امروز mmr هم بود ولی بهم common داد
بابا مگه برای ایتم بازی می کنید من اون ایدیم lvl 118 بود با کلی ایتم Imortal ,legendry, ....و که پس از فحش دادن به ice frog به خاطر باگ کردن SF از طریق STEAM suPPORT بن شد و دیگه باز نشد
اصلا برام مهم نبود چون مجازیه :smile50:
دیروز بهم courier Legendary داد قدیمی بود اما باز جای امیدواری از valve گدا هست که ایتم شاخم میده speed demon بود .
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©