weaver/blood seeker/ centuar
weaver/blood seeker/ centuar
من اولا sand king خیلی بازی میکردم .......ولی الان هیروی اصلیم شده Phantom Assassin ..... همیشه ایتم بندیم رو خارج از قواعد دوتا ویکی یا دوتا 2 انجام میدم ........و نکته جالب این هست بیشتر سبک ایتم بندی رو داره یعنی هر بار هم که باهاش بازی می کنی انگار اولین باره دومیش teach هستش بااینکه فاتحش رو توی پچ جدید valve خوندش بیشترین rampage هایی که گرفتم دقیقا مال این دوتا هیرو بوده درصد کمیش هم هیروهای دیگه
ویرایش توسط reza2h : 06-15-2017 در ساعت 04:09 AM
البته یه چیزی که الان یادم افتاد این هستش که اگر بایک هیروی ثابت شروع کنید اگر نوب باشید اینقدر تجربه از شکستاتون بدست میارید که .......یه موقعی دید شدید pro من یادمه اون وقت ها هیروهای مثل slark , slardar , axe , tempaler,..... خیلی راحت میزدن من هم استراتژی درست درمونی نداشتم ولی بعد از مدتی که گذشت مخصوصا جدیدا هر بار که میخوام پیک بدم بدون ترس همون اول pa میزنم تو گوشش ......تیم مقابل هرچی کانتر دلش بخواد رو دستش ازاد میزارم پیک بده .....البته اکثر موقع ها pa بن میکنن منم با روش خودم از بن درش میارم ولی کانتر داریم تا کانتر ......صابونش به تنم خورده اساسی ......بخاطر همین می گم اگر بایک هیرو مدام بازی کنید بازیتون قوی میشه البته نه اینکه وابسته باشید ....من بعضیها موقع با بچه ها میریم pudge war خیلی هم حال میده ........
ویرایش توسط reza2h : 06-15-2017 در ساعت 04:34 AM
a.resis (06-15-2017)
visage / arc warden / oracle
sf /storm / invo / tinker / ta
کلا 80 درصد گیمام میدرم..
من تو اینتل invoker تو اگیلیتی sf تو استرنج هم بیشتر naix و pudge ولی باpudge زیاد بازیم خوب نیستو با اینوکر ولی بهشون علاقه دارم و پیک میدمشون اینوکر بیشتر پودج بلدم
فقط بلود سیکر
من دیگه دوتا گذاشتم کنار چون با این سرعت تخیلی نمیتونم بگیرم بیشتر خواستم lol بازی کنم نشد
پس میشه هیرو اصلی من اینه
https://mobile-legends.net/wp-conten...-Sorceress.jpg
eudora
من با اولین هیویی که یاد گرفتم سول کیپره یا همون تروربلاد که تا االان قبولش دارم ولی با همه هیروها بازی می کنم
من beastmaster/phantomlancer اولین رمپیجمو با لنسر گرفتم.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©