skeleton king
riki
sprit
skeleton king
riki
sprit
pishva (03-07-2016)
به نظر من هیرو اصلی برای یه نفر وجود نداره پلیر خوب کسیه که با همه هیرو ها بتونه خوب بازی کنه
pishva (03-07-2016),samdeloges (01-23-2016)
البته به حرف هیچکس نباید باور کرد ها.... یکی می گفت من با ریکی همرو می زدم یجوری با ریکی براش بازی کردم چهار چشمش باز مونده بود.
من خودم .... اممم با خیلی هیرو ها بلدم بازی کنم اما با بلاد سیکر و ریکی و چند تایه دیگه بازیم از همه بهتره.
pishva (03-07-2016)
نه خیر حرف شما هم کاملا درست نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا:
یه شخصی که بتونه نقش میدل رو خوب ایفا کنه باید با هیرو های میدل بهتر بازی کنه.
ولی کسی که توی این نقش حرفه ای تره باید بتونه تقریبا با همه ی هیرو های میدل رو خوب بازی کنه.
مثلا میدل حریف وایپر هست.شما باید با ویندرانر یا آلکمیست خوب بازی کنید.
یا وقتی که نکرولایت میدل حریف هست شما باید با امبر Ember خوب بازی کنید.
مثلا S4 میدل خیلی حرفه ایه.هیرویی که بهتر از هیروهای دیگه ای بازی میکنه آکاشا Qop اِ .ولی نمیتونه این هیرو رو روبه روی وایپر پیک بده.
ولی هیروی اصلی اون Qop یا puck اِ.
بگذریم.
من خودم با هارد-کری ها یا مخصوصا کری های میدل بهتر بازی میکنم.
مثلا با آلکمیست با بلید اینویز-مون شارد-پتک برق-بوت تراول-بشر-اسالت یا کریت.
یا هیرویی که واقعا بهش علاقه دارم Ember هست :X
هارد-کری ها هم اِسون و یا اسپکتر
هيروهاي مورد علاقم كه به نظر خودم خوب بازي ميكنمشون Ember Spirit و Anti Mage هستن
اما Jug و PA هم زياد پيك ميدم
لازم شه ساپ هم پيك ميدما اما خب امبر عشق است و بس
pishva (03-07-2016)
راستش منم به عقیده ی همه ی هیروها اعتقاد دارم ولی اگه بخوام بگم کودوم هیرو رو بهتر از همه بازی میکنم کسی نیست جز
Drow ranger
ولی بازیو با legion commander شروع کردم و خیلی بهش اعتقاد دارم
ویرایش توسط samdeloges : 09-26-2016 در ساعت 10:29 AM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (03-07-2016)
دونه دونشون عشقمن ::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))
ارررررررررررررررررررره
yeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
pishva (03-07-2016)
میشه dotabuffت رو بزاری ؟ میخوام یکم drow یاد بگیرم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
البته شما لطف داری وگرنه منم یکی باید بیاد یادم بده ولی اگه خدا خواستو عید یه چنتا دست خواستم بازی کنم یعنی رفتم تو بازی ، آخرین drow رو میذارم چون دوتابافم بستس یعنی باید برم بو بازی تو تنظیمات و shair رو روشن کنم یا ی همچین چیزی و منم کنکوریم و یه مقدار تو بهمن و اسفند درسام سنگینه و تقریبا هر هفته آزمون دارم( حالا خوبه ! بعد عید که فک نکنم اصن بتونم بازی کنم میبینی تورو خدا وضعیتو؟)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفتم تو بازی حتمن اولین کاری که میکنم چنتا بازی میذارم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
pishva (03-07-2016)
عجب ! D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
pishva (03-07-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©