be har hal man sayamo kardam ke cheat konam vali shoma kamelan herefehi boodid ke in vaseye man kheyli ghabele ehterameThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(حذف شد)
BamIYI
DD°
Elite
FCB
(حذف شد)
Meteor
Pedo^Arash
PhanThom
be har hal man sayamo kardam ke cheat konam vali shoma kamelan herefehi boodid ke in vaseye man kheyli ghabele ehterameThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
omid jan vaghean ke doroste ip ha yeki hastan vali man 28 ta rafigham khoone boodan yeki yeki account sakhtan va be man ray dadan vaghean ke
همه خوب بودن ولی FCB گزارش گریش رو دیدم +Elite هر دو عالی بودند
Elite (03-18-2013)
Elite Ro BezariD Vase Final ba jAzabiyat Gozaresh mide Yeki mesle Pedo Arash bod Dishab Dasht hamash maskhare mikard ... az nazare man Hamon Elite Khobe Ba PhTM
Khob Elite Kheyli Bod Gozaresh Mide Hamin Khobe Ba AmirPhtM FCB Ham KHob Bod
Elite (03-18-2013)
ابتدا میخوام به آقایPhanThom که تا اینجا در نظرسنجی پیشرو هستن تبریک بگم
و همچنین از دوستای عزیزم آقای میلاد و محمد و همه ی کسانی کدر این راه دشوار اونها رو همراهی کردن تشکر کنم،ایت مسابقات با همه ی کَمیها و کاستیهایی که داشت به خوبی برگزار شد و باید گفت که برگزاری چنین مسابقاتی و مدیریت بیش از 50 مسابقه کار آسانی نبود و میبایستی به این دوستان گفت: دست خوش.
------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز آقای viper.god
وقتی اینجوری صحبت میشه باید گفت که چرا هر کار نادرست و هر اشکالی رو از طرف یک شخص به همه ی ایرانی ها نسبت میدید .اصلا ایرانی بازی یعنی چه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله اگر کسی از کس دیگه انتقاد میکنه باید از طرف بهتر باشه یا حداقل هم سطح اون باشه,بیننده هم نباید بایسته بیرون گود و بگه لنگش کن. اصلا اگر کسی از یک گزارشگر خوشش نمیاد به راهتی میتونه بازی رو بدون گزارشگر ببینه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عمه ی من شعور داره و مطمعنم حالیشم میشه ولی بی جا میکنه مثلا بیاد از گزارش PhanThom یاBamIYI اشکال بگیره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دارای مدرک بین المللی زبان انگلیسی IELTS از University of Cambridge و در حال حاضر در دانشگاه Queen Mary داروسازی می خونم، به جرات میگم شاید توی این بچه ها کسی نتونه مثل من کلمات انگلیسی رو تلفظ کنه ولی وقطی من گزارش میکردم بارها کسایی که بازی رو تماشا میکردن منو مسخره کردن ، بارها سعی کردم تلفظ درست کلماتی نظیر Agility, Strength , Shadow Demon رو بگم, ولی به دلیل اینکه تماشاچیان نظر دیگه ای داشتن من مجبور شدم همون غلطشو بگم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(حتی بعضیا برای مسخره کردن پی ام میدادن یه کلمه انگلیسی مینوشتن میگفتن تلفظ این چیه یا اینکه میگفتن کلمه رو ترجمه کن)
باید بگم اگه من میام اینجا گزارش میکنم واسه این نیست که بیکارم یا اینکه خوشم میاد مورد تمسخور قرار بگیرم و هدفم از تلفظ درست کلمات اینه که به هموطنام کمک کنم که اگر روزی یکی از شما دوستان وارد مسابقات خارجی شدید دیگه شما مورد تمسخور خارجی ها قرار نگیرید.
دوست شما فربد رادمرد.
متشکرم.
هر کاری میخواید بکنید, فقط دبه نکنید
اوفتاااااااااد؟؟؟؟؟؟
Ajax (03-18-2013),Amin-Wanted (03-18-2013),Deuce (03-18-2013),FCB (03-18-2013),Hunter (03-20-2013),MasterJoint (03-18-2013),Milad._.R (03-18-2013),S7z (03-18-2013),tuj (03-18-2013),Viper (03-19-2013)
Elite خیلی خوب گزارش می کرد
The only vidict is vengeance , VENDETTA
به نظر من به همون درست تلفظ کردن ادامه بده کار درستیه هر کی هم مسخره میکنه کاملا معلومه که هیچی سر در نمیارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون انگلیسی یه زبان بین المللی هست و این که سعی کنیم درست تلفظ کنیم کجاش خنده داره؟
Ajax (03-19-2013),Elite (03-18-2013),MasterJoint (03-18-2013),mitternacht (03-18-2013),tuj (03-18-2013)
tow maloome adame khooshko monzavi hasti joko shokhi ham vasate bazi khoobe age mikhastim jedi bashim ya khooshk barkhoord konim alan ma ham mese khoodet monzavi boodim inam az nazare man ... Shift+R improves the quality of this image. Shift+A improves the quality of all images on this page.
Elite (03-18-2013)
نکته ای که فربد راجع به ایرانی بازی و این حرفا گفت.. خیلی خوب بود..!! دمت گرم..
Elite (03-18-2013)
من واقعا از صدا و گذارش Elite لذت بردم و باید بهشون تبریک بگم واقعا عالی گذارش میکنن
امیر Phantom هم که دیگه جای خود داره از هر بازی که گذارش میکنه میشه کلی چیز یاد گرفت من یکی که کلی لذت می برم
Elite (03-18-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©