الان به نظرت این مطلب خیلی جالبی بود که اینجا گذاشتی ؟ am همین الانش هم به اندازه کافی قوی هست . یه پلیر تیم و یه تیم خوب میخواد که باهاش بازی کنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان به نظرت این مطلب خیلی جالبی بود که اینجا گذاشتی ؟ am همین الانش هم به اندازه کافی قوی هست . یه پلیر تیم و یه تیم خوب میخواد که باهاش بازی کنه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Dark Knight -2008
بتمن: تو یه آشغالی باسه پول آدم میکشی.
جوکر:مثل اونا حرف نزن،تو مثل اونا نیستی،حتی اگه خودت هم بخوای،توی برای اونا فقط یه عوضی هستی مثل من، الان به تو احتیاج دارن، وقتی کارشون تموم شد می یذارنت کنار،مثل یه آشغال! بهت ثابت می کنم وقتی این مردم متمدن توی یه موقعیت بحرانی قرار بگیرن حاضرن حتی همدیگرو بخورن.
-----------------------------------------------------------------------------------
Constantine-2005
آنجلا دادسون:خوب واقعا آموزنده بود(بعد این همه داستان جن و پری که گفتی) اما من به شیطان اعتقاد ندارم.
کنستانتین:باید داشته باشی، چون اون به تو اعتقاد داره!
--------------------------------------------------------------------------------
The Matrix-1999
نئو: من فکر میکردم این واقعی نیست.
مورفیس: ذهن تو اونو واقعی میکنه.
نئو: یعنی اگه توی ماتریکس کشته بشی، انیجا هم می میری؟
مورفیس: جسم بدون ذهن نمی تونه زنده بمونه.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stoker-2013
نیکول کیدمن: بعضی وقت ها از خودم می پرسم که ما چرا بچه دار میشیم.
فکر کنم جوابش این باشه که تو به نقطه از زندگی به یان نتیجه می رسیم که بدجور خراب کردیم و قابل بازگشت هم نیست.
پس تصمیم میگیریم که دوباره شروع کنیم.
از اول ، به همین خاطر بچه دار میشیم ، کپی های کوچیک از خودمون درست میکنیم و بهشون میگیم : تو باید کار که من نتونستم رو انجام بدی ، اون جایی که من شکست خوردم به موفقیت برسی ، چون می خوایم این بار دیگه همه چیز درست پیش بره.
----------------------------------------------------------------------
Inception-2010
الن پیج: چرا نمی تونی برگردی امریکا؟
دیکاپریو : چون اونا فکر می کنن من زنمو کشتم.
بعد از چند لحظه
دیکاپریو : مرسی!
الن پیح : برای چی؟
دیکاپریو : چون نبرسیدی این کارو کردم یا نه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
A_W_Z_2 (11-29-2014),FCB (11-29-2014),Mohammad_ai69 (11-30-2014),Mostafa91 (11-30-2014),[DR.[mmL (11-29-2014)
am قبلان تو یک آپدیت قوی شد. یادمه radius یولتیمت am رو بیشتر کردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینم شد قوی آخه ؟؟؟ ......... PA+Legi میخورش میذارش تو جیبش AM رو ......This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوست عزیز ببخشید! دیگه از این کارا نمیکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا من اشتباه کردم!
کجا am قوی شده؟دقیقا؟
خیلی سخته اصن دووم آوردن باهاش باز با clinkz میشه اول بازی یه کاری کرد با am اصن gg و فولش رو خیلی قبول دارم.
این همه RIKI رو قوی میکنین یکمی هم به این نگا کنید
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
اینی که شما میگی به خیلی چیزا بستگی داره:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
۱.AM یه MKB می خواد بد PA دیگه نمیتونه کاری کنه.
۲.Lc Commender هم اگه ایتمش هاش اندازه ام باشه بازم سخته تو دوئل تنهایی بتونه بزنه. چون:BASH/AM هست Miss هم هست(for butterfly )
در ضمن AM یه اتک پلاس داره که مربوط به Passiv اولش هست.
قوی شدن هیرو ها فقط برای عوض شدن META و بالانس شدن بازی و خارج شدن هیروها از یکنواخت بودن هست . گفتم پلیر خوب و تیم خوب میطلبه . تیم خوب ساپورت خوب داره که میذاره اول بازی مثل مرد فارم کنین . آخر بازی هم دیگه anti mage ـه و بلینک بلینک بلینک RAmPaGE
گفتم مهارت میخواد برای بازی کردن باهاش . شما قوی شدن رو در چی میدونید من نمیدونم !
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
:ultimatehighplz::ultimatehighplz:اینا مهم نیست . تنها چیز مهم آینه که آنتی می باری بعد جلوت Wraith king باشه . ای حال میده
ویرایش توسط Butcher : 11-29-2014 در ساعت 10:12 PM
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته اینی که شما میگی صحیح ولی ضعیف بودنش تو 1به1 هیچ تعجبی نداره چون این هیرو توی team fight اگه روی sky . storm و ........ (هیروهایی که مانای زیادی دارن) با مانای خالی (در ضمن اواخر بازی) آلتیمیت بزنه میتونه triple-ultra یا حتی rampage کنه ....
ببخشید توی تاپیک مربوطه نبود آدرسشو گم کردم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آقا این چه وضعشه؟ ایشون به عبارتی ر*دن به تاپیک ها حذف کنید پستای اضافی رو شما هم بهتره بری یه تاپیک بدی بجا این کارا
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©