دوستان کسی دمو نمیسازه اینجا ؟!
چندتا حرکت خفن دارم میخوام دمو سفارش بدم :d
دوستان کسی دمو نمیسازه اینجا ؟!
چندتا حرکت خفن دارم میخوام دمو سفارش بدم :d
دلــم « آرامـــش » وارونــه مــی خــواهــد !
شُ م ا ر ا
Steam ID : Benykhan1998
Nick Name : BenyKhan
ID Number : 238142159
تغیر زیادی داشتم تا حالا تونستم 5-6 تا اکانت 5k بفروشم . تو چی؟ هنوز تو 2.5k mmr موندی؟ یا مثل همیشه کلاه برداری؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
BenyKhan (12-31-2014)
دوستان کم و بیش توضیح دادن اما من پیشنهاد میکنم بازی های معروف و ترمنت ها رو دنبال کنید کاملا خودتون دستتون میاد و اگر هیرویی هم تغییر کرد شما به روز خواهید بود و تجربه فوق العاده ای خواهین داشت چه بسا هنگام نگاه کردن یک ایده خوب هم به ذهنتون برسه . از تجربه دیگران هم استفاده کنید
موفق و سربلند باشید
BenyKhan (12-31-2014)
هکره؟ آیدی استیمش رو بده منThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
والا اونطور که یادم میاد فرق Http با Https تشخیص نمیداد الانو نمیدونم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این چه کاریه که وجهه همدیگه رو جلوی بقیه خراب میکنین :/ مدیران رسیدگی کنن شما میتونید یه جا خصوصی حرف هاتون رو بزنید فکر نکنم بحثتون زیاد مربوط به موضوع باشه
والا ما کاری نداشتیم:d مدیرا پست اضافی پاک کننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درود
برای این 2تا Find کدوم رنک مهمه ؟! Solo یا Party
Findint Team Ranked Match
Finding Ranked Match
و برای Find کردن فاصله ی رنک ها از چه حدی نباید بگذره ؟! دوتا 2 تازگیا نمیزاره Find کنیم
خواهشا کسی که مطمئنه جواب بده
شُ م ا ر ا
اگه بخوای با Find Team Match بری . MMR تیمت معلوم میشه ولی Finding Ranked Match ببازی یا ببری از MMR پارتیت کم میشه یا زیاد میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظور منو نگرفتی عزیز !
اونو میدونم خودم...
الان من خواستم با تیم رنکت فایند کنم دوتا 2 نذاشت و گفت MMR ها مساوی نیست !
حالا برای Finding Team Ranked Match کدوم رنک باید برابر باشه ؟!
و
برای Findint Team Ranked Match کدوم رنک ملاکه ؟!
سولو یا پارتی؟
شُ م ا ر ا
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©